Au aflat dupa nunta ca fiica lor s-a casatorit! Povestea ca i-a schimbat destinul acestui tanar si l-a marcat pe toata viata

Editor: Adelina Minulescu Autor: A.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 21:28

Daniel a venit in emisiunea "Te vreau langa mine" dupa ce a suferit o perioada lunga in tacere. Povestea lui este una destul de tragica.

Daniel si-a incheiat perioada de doliu, mai ales ca baietelul lui are nevoie de o mama pentru ca a lui a murit atunci cand l-a nascut. Barbatul a suferit enorm si s-a inchis in el pana cand a hotarat ca trebuie sa isi vada de viata lui., mai ales ca sotia lui ii apare in vis si ii spune sa isi refaca viata.

Astfel, el a venit in emisiunea Te vreau langa mine pentru a cunoaste o fata intelegatoare si care sa-l iubeasca, dar mai ales sa ii iubeasca copilul.

Anna este dispusa sa il accepte si sa isi ofere impreuna sansa de a fi un cuplu. Cum a decurs intalnirea celor doi, vedeti chiar in video alaturat!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”