Au ajuns in PRAGUL DISPERARII! Familia afaceristului din Arad, ucis cu sange rece de catre propriul asociat, ofera RECOMPENSA pentru gasirea cadavrului VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 10 nov 2020, 11:55

Familia si rudele victimei au ajuns la capatul puterilor!

Ultima speranta este mediatizarea dramei prin care trec. Au garantat chiar si intrarea in programul de protectie a martorilor oricui poate oferi date care duc la descoperirea victimei. Cum nimeni nu a reusit pana acum sa ofere date care sa duca la descoperirea trupului, familia s-a mobilizat mai ceva ca poltistii.

Ofera 5 000 de euro oricui poate spune ce s-a intamplat cu trupul neinsufletit. Ba chiar au facut si un blog special unde li se adreseaza tuturor celor care pot oferi informatii sau pot face un denunt oficial.


In timp ce familia a declansat propriul razboi, batalia oficiala din justitie continua. Ieri, barbatul care a recunoscut ca l-a omorat pe Abel Apostol a fost arestat preventiv pentru 29 de zile. Nici bine n-a apucat judecatorul sa dea sentinta, ca vinovatul a si declarat recurs. Sunt, de altfel, singurele cuvinte pe care acesta le-a articulat in fata altcuiva in afara de avocatul sau. La iesirea din sala de judecata, criminalul a redevenit tacut!

Firul evenimentelor este halucinant.
Dupa nopti intregi in care politistii au incercat sa puna cap la cap probele adunate, marturiile a doi dintre angajatii complexului in care s-a petrecut crima au fost exact ce le-a trebuit. Asa au ajuns anchetatorii la sotul asociatei in afaceri a victimei. Surse din randul anchetatorilor spun ca cei doi, victima si agresorul, au avut un trecut tulbure, presarat cu reclamatii la politie pentru loviri si amenintari cu moartea.
Surprinzator insa, dupa un timp, toate au fost retrase.

Anchetatorii presupun ca in ziua in care s-a petrecut crima, ar fi existat o noua divergenta intre cei doi barbati. Criminalul a devenit agresiv, iar de aici pana la gestul sau nu a mai fost decat un pas. Cand a constientizat ce a facut, probabil ca omul s-ar fi pierdut cu firea si a comis greseala dupa greseala. In primul rand, a sters superficial petele de sange, ca apoi sa-si puna angajatii sa o faca! Ba chiar a incercat sa-l determine pe unul dintre ei sa ia masina victimei.
Nu a reusit, asa ca ar fi schimbat planul.

Se pare ca trupul lui Abel a fost transportat chiar cu masina personala a asociatului, pana in padure, unde a fost incendiata. Apoi, nu se stie cum, dar vehiculul a ajuns tocmai la un centru de colectare a fierului vechi din Timisoara. De cadavru nu se stie, inca, nimic, insa anchetatorii banuiesc faptul ca ar fi fost ingropat in apropiere.


Desi politia a adunat aproape toate probele necesare condamnarii vinovatului, una singura mai lipseste: cadavrul victimei. Toata lumea il cauta, dar momentan, nimeni nu a descoperit nimic.