Au ajuns sa nu mai doarma noaptea din cauza unor BANANE: "E INFRICOSATOR"! Vezi ce au patit

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 03:17

O familie din Marea Britanie cu siguranta nu va mai manca banane pentru o perioada lunga de acum inainte, din cauza unei intamplari bizare.

Consi Taylor, in varsta de 29 de ani, a cumparat de la un supermarket niste banane normale. A doua zi, in momentul in care manca dintr-una, a observat o portiune care arata ciudat, de parca ar fi mucegaita.

Cand s-a uitat mai atent a avut un mic soc: acolo erau de fapt niste paianjeni care aratau ciudat. "M-am speriat teribil, unii dintre ei au cazut pe covor si au fugit.

Totusi, intial nu le-am dat mare importanta", povesteste ea.

Socul a fost si mai mare dupa ce a trimis poze unor specialisti. Se pare ca acei paianjeni erau foarte periculosi pentru om. Specia provine din America de Sud si obisnuieste sa isi faca cuib in coaja acestor fructe.

Imediat ea si familia ei au evacuat locuinta si au chemat o echipa de dezinsectie. Desi problema a fost in cele din urma rezolvata, acum ei tot dorm cu grija.


Voi ce ati fi facut intr-o asemenea situatie?

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.