Au apărut noi detalii în cazul de răpire al bărbatului din parcarea subterană a complexului de locuințe. Comunicatul emis de Poliția Capitalei

Autor: Andrei Costanda

Anchetatorii se află pe urmele făptașilor.

Sursa: Libertatea

Suspecții l-au luat pe sus pe bărbat și l-au băgat cu forța în dubă, încătușându-l.

Un bărbat a fost răpit din parcarea complexului rezidențial Cortina Residence, ulterior fiind găsit pe strada Nisipoasa, iar autoutilitara pe Șoseaua Pipera.

Bărbatul răpit a fost eliberat

Conform informațiilor apărute în presă, atacatorii au pătruns în parcarea subterană profitând de faptul că o altă mașină ieșea, după cum se arată și pe camerele de supraveghere amplasate în zonă.

Făptașii l-au luat pe sus pe bărbat și l-au introdus cu forța în dubă, unde l-au și încătușat, eliberându-l după șase kilometri.

Pentru a se face nevăzuți, mașina au abandonat-o pe Șoseaua Pipera.

Oamenii responsabili de anchetă au accesat imaginile de pe camerele de luat vederi din zonă pentru a le analiza. Incidentul a fost sesizat de către un agent de pază al complexului de locuințe.

La fața locului s-au deplasat rapid polițiștii, iar bărbatul găsit pe o stradă din Sectorul 1 a fost preluat de un echipaj de prim-ajutor, fiind transporat la Spitalul Elias.

Citește și: Informație de ultimă oră! În ce stare se află premierul Slovaciei după operație. Robert Fico a fost împușcat la Handlova

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Sărbătoare cu cruce neagră în calendarul ortodox pentru ziua de 15 mai 2024: Rugăciunea rostită pentru însănătoșire grabnică

Polițiștii au fost sesizați de către un agent de pază al complexului

Direcția Generală a Poliției Municipiului București a emis un comunicat prin care a explicat șirul întâmplărilor, așa cum reiese din ancheta efectuată.

„La data de 2 mai 2024, Poliţia Capitalei- Secţia 2 a fost sesizată, de către un agent de pază al unui complex de locuinţe din Sectorul 1, despre faptul că un bărbat ar fi fost introdus într-o autoutilitară, împotriva voinţei sale”, se arată în comunicatul emis de Poliția Capitalei.

 „În urma activităţilor specifice, la scurt timp, victima, un bărbat în vârstă de aproximativ 33 de ani, a fost găsită de către poliţişti din cadrul Secţiei 6, pe o stradă din Sectorul 1. Un echipaj de prim-ajutor i-a acordat acestuia îngrijiri medicale, fiind transportat la spital pentru investigaţii suplimentare. De asemenea, autoutilitara a fost identificată în proximitatea locului unde a fost găsită victima”, a mai transmis DGPMB.

În prezent se efectuează investigații alături de polițiștii din cadrul Serviciului de Investiții Criminale al Sectorului 1, cu privire la săvârșirea infracțiunii de lipsire de libertate în mod ilegal, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, în vederea depistării autorilor.

Anchetatorii fac în continuare verificări pentru identificarea autorilor faptei. Victima şi eventualii martori vor fi audiaţi.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?