Au aparut primele imagini cu fosta profesoara, acuzata ca si-a ucis sotul si s-a plimbat cu el in saci, zeci de kilometri

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 24 sep 2020, 22:35

Roman, judetul Neamt! Este aproape de miezul noptii, cand taxiul opreste intr-o benzinarie. Prima care coboara este femeia.

Are in mana o sacosa si un sac. In urma ei, apare si taximetristul, care ii coboara, pe rand, sacii, doi la numar. Imediat apoi, barbatul pleaca, fara  sa stie ca in interiorul plaselor era chiar sotul individei. Camerele de supraveghere o surprind pe fosta profesoara in strada, agitata. Este locul in care asteapta microbuzul, ca sa ajunga in judetul Iasi, Targu Frumos.

Dupa aproape o ora si jumatate, femeia este inregistrata, din nou.

De data aceasta, alaturi de un alt  taximetrist.

O duce la piata si parcheaza langa pubele. Stinge farurile, se da jos si ii coboara sacii in care era pus cadavrul. Barbatul, deloc firav, abia trage de bagaj, din cauza greutatii. Desi miroase ca ceva putred e la mijloc, taximetristul pleaca.


Surprinzatoare este reactia ei! Desi are la picioare cadavrul sotului, femeia pare mai degraba preocuoata sa-si aranjeze hainele.
Cu barbatul asezat la ghena, isi scutura imbracamintea, isi pune geanta pe umar, apoi isi arunca omul in trei tomberoane diferite. Sapte minute se scurg de cand e singura acolo. In tot acel timp, taximetristul se plimba prin oras, ca sa-si aeriseasca masina. Il macina gandul ca a fost martorul unei scene groaznice, dar nu-si face curaj sa sune la 112. Abia dupa ce da, iar, cu ochii de femeie, si o vede fara bagaj, se duce sa alerteze un echipaj.


Glumele proaste, despre care vorbea suspecta, s-au dovedit a fi cu adevarat macabre, pentru anchetatorii care nici pana acum n-au reusit sa gaseasca organele barbatului.

Saptamana trecuta, fosta profesoara a ajuns la terapie intensiva. 8 zile n-a mai mancat si n-a mai baut apa. Suparata ca ar fi fost arestata pe nedrept, a intrat in greva foamei. Inca de la bun inceput, ea a sustinut ca a adormit in microbuz, iar cand s-a trezit, a gasit langa ea sacii in care era pus sotul ei.
Pentru ca procurorii au dubii in privinta discernamantului ei, au transferat-o la Jilava, unde va fi expertizata psihiatric.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”