Au apărut primele imagini din noaptea crimei de la Mangalia. Loredana a fost filmată cu geamantanul în care a transportat cadavrul Alinei

Author: Marina Ionescu
Actualizat: 08 aug 2023, 23:33

Au apărut primele imagini din noaptea crimei de la Mangalia. Loredana a fost filmată în parcul în care a abandonat cadavrul Alinei. 

Sursa: Facebook Alina Elena / Captura video observatornews.ro

Primele imagini de la crima din Mangalia. Loredana, ucigașa Alinei, a fost filmată în parcul în care a abandonat cadavrul Alinei.

Gelozia și invidia au făcut-o pe Loredana să recurgă la un gest șocant. Tânăra și-a ucis cea mai bună prietenă, apoi a încercat să scape de cadavrul acesteia într-un parc.

Citește și: De ce și-ar fi ucis, de fapt, Loredana cea mai bună prietenă? Iubitul Alinei a spus ce crede: "Invidia, era geloasa"

Au apărut primele imagini din noaptea crimei de la Mangalia. Loredana a fost filmată cu geamantanul în care a transportat cadavrul Alinei

 Camerele de supraveghere din parc au surprins o persoană cu fața acoperită care cară un geamantan în care s-ar fi aflat trupul Alinei, după care se îndreaptă către taxi. 

Loredana și Alina erau prietene de la grădiniță și erau colege de bancă la școală. Cele două prietene ar fi avut o relație bună până să meargă să se angajeze pe litoral, unde lucrurile nu au mai mers la fel de bine. 

Citește și: „Era plânsă și nemâncată” Tânăra ucisă la Mangalia a trăit un coșmar alături de tatăl său. Alina a povestit totul în urmă cu trei ani

Mătușile Alinei susțin că tinerele au început să nu se mai înțeleagă din cauză că Loredana devenise invidioasă și chiar agresivă cu nepoata lor.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Loredana a fost arestată, după ce a ucis-o pe Alina chiar în camera de hotel, apoi a transportat-o în parcul din Mangalia, într-un geamantan.

Aceasta ar fi plănuit totul și chiar a încercat să ascundă crima apropiaților. Iubitul Alinei a declarat că i-a folosit inclusiv telefonul și a trimis mesaje în numele ei.

Sergiu Rangu, iubitul victimei:   ''Alina îi povestea tot despre relaţia noastră şi... invidia. Ea

a avut mai înainte o relaţie şi o bătea acela cu cine a fost şi se comporta urât cu dânsa şi era geloasă pentru că eu nu făceam treaba aceasta.''

Alina a fost găsită de un pescar care trecea prin parcul Tosca din Mangalia. Acum, familia tinerei se pregătește de înmormântare.

Tânăra va fi înmormântată joi, 10 august, în satul natal din Vaslui, îmbrăcată în rochie de mireasă. 

Citește și: „Dumnezeu să o ierte!”. Alina va fi înmormântată joi în rochie de mireasă acasă, în Vaslui. Fratele victimei crimei din Mangalia a făcut anunțul dureros