Au aparut primele informatii oficiale: cand vine iarna in acest an! Vestile nu sunt deloc bune

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 18 sep 2018, 10:40

Organizatia Meteorologica Mondiala a dat publicitatii un raport care face cateva precizari despre iarna 2018 - 2019.

Astfel, primele estimari facute de meteorologi nu aduc vesti deloc bune! Se pare ca iarna aceasta va veni devreme si se va termina tarziu.

Primele ninsori isi vor face aparitia inca din luna noiembrie si vor continua constant in lunile decembrie, ianuarie si februarie. Temperaturile nu vor fi extreme, insa totul se va schimba in luna martie.

Atunci sunt prognozate mai multe episoade de viscol puternic si ger in mai multe zone din Europa; specialistii iau chiar in calcul si producerea unui fenomen de tip El Nino.

"Conform previziunilor modelelor si interpretarilor expertilor, exista o probabilitate de circa 70% ca circumstantele observate sa atinga stadiul unui episod El Nińo de o intensitate scazuta in ultimul trimestru al anului 2018 si in timpul iernii boreale 2018-2019", se arata in comunicatul emis de Organizatia Meteorologica Mondiala.

Fenomenul El Nino consta in cresterea temperaturii Oceanului Pacific, fapt care face ca temperaturile medii sa creasca si astfel cantitatea de precipitatii la nivel global sa fie afectata.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.