Au apărut stenogramele apelului la 112 ale polițistului care a ucis-o pe trecerea de pietoni pe Raisa: "Dar se mișcă! Ce să-i fac? Spuneți-mi, ce să-i fac?"

Author: Alice Popescu
Actualizat: 18 oct 2022, 00:20

A aparut intreaga conversatie cu dispecerul de la 112 a politistului care a ucis-o pe Raisa pe trecerea de pietoni

Ce s-a intamplat dupa ce politistul care nu se afla in timpul serviciului a lovit mortal o fetita pe trecerea de pietoni.

Au apărut stenogramele apelului la 112 ale polițistului care a spulberat pe trecerea de pietoni o fetiță în vârstă de 11 ani. Autoritățile au făcut publice reacțiile polițistului care a provocat accidentul din nordul Capitalei, pe bulevardul Laminorului. Potrivit stenogramelor, polițistul a sunat disperat la 112 pentru a cere ajutor oamenilor legii. Bărbatul s-ar fi apropiat de micuță să verifice daca mai este în viață și apoi a sunat la ambulanta.

Citeste si: Marian Godină explică gestul controversat al polițistului după ce a ucis-o pe Raisa: "Pentru cine dorește să afle realitatea, nu senzaționalul"

Stenogramele apelului la 112 al politistului care a omorat-o pe Raisa pe trecerea de pietoni

I se spune cum să acționeze asupra victimei, însă polițistul striga că nu are voie să miște copilul pentru a nu-i provoca și alte leziuni.

După mai multe apeluri, omul legii întreabă dispecerul ce poate să facă până la venirea ambulantei pentru că fetiță pierduse mult sânge.

"Al treilea dipecer 112: Erai în misiune?

Polițistul: Da, da, da.

O voce de bărbat (cel mai probabil tatăl Raisei): E fetița me a!

Polițistul: Nu am voie să o mut de aici! Nu am voie să o mut de aici!

Al cincilea dispecer 112: Bună ziua. Poliția. Spuneți, vă rog.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Polițistul: Alo, vă rog!

Polițistul: Am lovit-o. Am lovit-o pe trecerea de pietoni. Mi-a sărit în față. Un copil, un copil, un copil!

Al șaselea dispecer 112: Are puls?

Constantin Popescu este politistul care a ucis pe trecerea de pietoni o fetita in varsta de 11 ani

Citeste si: Primele mărturisiri ale fetiței care a supraviețuit după accidentul tragic din Capitală. Ce gest necugetat a făcut polițistul înainte de impact. S-a dovedit că nu era în misiune

Citeste si: Ce s-a întâmplat cu fetița care a supraviețuit după accidentul provocat de polițistul de 27 de ani. Raed Arafat face lămuriri

Polițistul: Are, are, da! Da, acum sunt cu ambulanța la telefon!

Polițistul: Ce să-i fac? Ce să-i fac? E plină de sânge! E plină de sâge! A pierdut foarte mult sânge! Dar se mișcă! Ce să-i fac? Spuneți-mi, ce să-i fac?

Al șaselea dispecer 112: Să rămână jos, acolo. Să nu se miște! Să nu stea pe spate! Eventual..pe

stânga. Polițistul: Pe stânga? Pe partea stângă?", se arată în stenogramele publicate de un post TV.

Constantin Popescu este numele politistului care a lovit mortal pe trecerea de pietoni o fetita in varsta de 11 ani. Era incadrat in politie din 2017 si facuse pregatire doar doua luni pana a imbracat uniforma de politist.

 

Taguri:

Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.