Au apărut stenogramele conversației dintre Lidia Buble și prietenul ei din seara în care i-ar fi mituit pe polițiștii de la Brigada Rutieră! Se pare că artista ar fi fost hărțuită de polițist: „Doamne, ce idiot! Se dădea la mine la modul ăla nesimțit”

Autor: Lavinia Medrea

Au apărut stenogramele conversației dintre Lidia Buble și prietenul ei din seara în care i-ar fi mituit pe polițiștii de la Brigada Rutieră! Se pare că artista ar fi fost hărțuită de polițist: „Doamne, ce idiot! Se dădea la mine la modul ăl

Sursa: Instagram Lidia Buble

Au apărut stenogramele conversației dintre Lidia Buble și prietenul cu care vorbea la telefon din seara în care ar fi dat mită polițiștilor rutieri. Din conversație reiese că prietenul artistei a îndrumat-o întocmai pe Lidia Buble în abordarea corectă a organelor legii.

Au apărut stenogramele conversației pe care Lidia Buble a purtat-o cu prietenul ei, Dragoș Ștefan Presură, care a îndrumat-o în abordarea polițiștilor și i-a indicat ce sumă trebuie să le ofere drept mită. 

Au apărut stenogramele conversației dintre Lidia Buble și prietenul ei din seara în care a mituit polițiștii rutieri

Lidia Buble: Vai, vine poliția.

Leșin!

Dragoș Ștefan Presură: Nu cred!

Polițist rutier: Sărutmâinile!

Lidia Buble: Bună!

Polițist rutier: De la Brigada Rutieră vă deranjăm! Permis, buletin, talon, vă rog!

Citeste si: Lidia Buble, dezvaluiri incendiare la “Teo Show”: “Am curajul sa merg oriunde cu capul sus”

Lidia Buble: Nu am nimic. Am fost doar să iau apă și mă întorc acasă.

Polițist rutier: Sigur?

Lidia Buble: Da!

După câteva minute, la ora 02:55, Lidia Buble l-a sunat din nou pe bărbat, după ce a închis pentru a vorbi cu polițistul.

Lidia Buble: Băi, nici nu-ți vine să crezi dacă îți zic! Doamne, ce idiot! Deci fii atent! Doamne ferește!  

Dragoș Ștefan Presură: Cum îl cheamă?

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Lidia Buble: Nu știu cum îl cheamă, dar avea vrăjeală în el, efectiv...

deci ăsta nu știu la ce se aștepta, adică el... Doamne! Niciodată nu mi s-a întâmplat așa ceva. Efectiv, deci se dădea la mine la modul ăla nesimțit și-mi zicea <<Ce să facem acum domnișoară Lidia?>> <<Dă-mi amendă, ce să faci?>> <<Păi știți, e 2.500 și nu știu cât amenda>> Zic << Ok. Dă-mi amendă.

Citeste si: Lidia Buble și celebrul actor Harlys Becerra și-au spus adio! Care este, de fapt, motivul despărțirii

Muream de sete. Ce vrei să fac? Dă-mi amendă!>> <<Păi nu, amendă nu v-aș da, poate ne calculăm altfel>>. Și zic: <<Aaaa, păi zi așa! Ce vrei, bani? Vii după mine până acasă, ce să fac? N-am nimic la mine. Am luat bani să-mi iau apă, nu mi-am luat bani să...>> Și vine mă, după mine ăsta. Doamne, mă crucesc, nu-mi vine să cred! Da, mă duc să iau cardul.

Nici nu știu câți bani se dă. Eu n-am dat în viața mea șpagă la polițiști. E prima dată, efectiv, ăsta e un d-ăsta de 27- 28 de ani, nu are mai mult de 30 de ani.

Dragoș Ștefan Presură: Da, da, da. Dă-i 500 de lei și spune-i că îi transmite salutări Ionuț Ipate.

Lidia Buble: Păi eu nu știu cine este Ionuț ăsta, Ipate. Păi și ce poate... să nu sune ca o amenințare, să mă trezesc că-mi dă ăsta amendă.

Dragoș Ștefan Presură: Nu mă, nu. E la la Rutieră și e pe zona asta a Nordului. Ăsta m-a oprit pe mine la un moment dat. Și la fel. M-a oprit ok, radar, nu știu ce... bine boss, da, oricum eram... adică nu-mi lua carnetul, nu nimic.

Lidia Buble: Vaiii, dar apropo, știi ce mi-era frică? Pentru că el a coborât din mașină, Doamneee, numai Dumnezeu... nu știu cum l-am luat, l-am îmbârligat, coborâse cu fiola, îmi era că dacă mi-o pune...

Dragoș Ștefan Presură: Da, da. Știu, știu. Băi, spune-i că ești prietenă cu Ionuț Ipate, să nu-ți pună fiola. Deci orice ai face, să nu-ți pună fiola. Că odată ce ai suflat în fiolă, aia se înregistrează și e foarte complicat să rezolvi.

Lidia Buble: L-am luat cu vrăjeală. Zic: Tu nu vezi că am trei sticle de apă lângă mine? Muream de sete în casă, nu mai puteam. Și am deschis o sticlă de apă și am început să beau ca disperata. Zic, mamă, dacă îmi pune ăsta fiola... am luat și o gumă.

Dragoș Ștefan Presură: Eu ți-am zis ce mi s-a întâmplat mie chestia asta, știi? Băi, n-am la mine, da, deci dacă vrei dă-mi numărul de telefon, ne vedem mâine. Și mă rog, evident, te duci, pentru că ei îți iau numărul de la mașină și dacă le dai vreo țeapă, ai rupt-o în fericire.

Dragoș Ștefan Presură: Și gen, tu trebuie să te duci acasă să-ți iei cardul și după aia să te duci la bancomat, nu?

Lidia Buble: Am 300 și ceva de lei și mai am în euro. Ori îi dau așa dacă-i convine, dacă nu, îi zic să mă aștepte sau să mă ducă undeva să scot de pe card să-i dau acuma. Nu stau să...

Lidia Buble: Vezi că era pus pe combinație, dacă ți-am zis! Doamne ferește! deci <<Îți dau numărul meu dacă ai vreodată nevoie să...>> <<Nu e nevoie. Acum, dacă tot ne-am întâlnit, cred că nimic nu este întâmplător, poate așa a fost să fie, dacă mai faceți prostii>> Zic: <<Eu nu fac prostii>>.

Lidia Buble este judecată acum pentru dare de mită, iar prietenul ei, Dragoș Ștefan Presură, este judecat pentru instigare la dare de mită.

 


Dana Roba încă așteaptă să închidă definitiv capitolul cu fostul său soț, Daniel Balaciu. Până atunci, „amintirile” se mai numără doar în bani.