Au avut MILIOANE de dolari, dar acum sunt saraci lipiti! Vedetele care au dat faliment

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:05

Ca sa te pastrezi pe culmile gloriei la Hollywood, nu iti trebuie doar talent si noroc, ci si un bun contabil.

Ei au avut milioane de dolari in conturi, insa proastele investitii i-au facut sa piarda tot. Care sunt ghinionistii?

Uitati-va cu atentie la batranul din imagini. Il recunoasteti? Nu, nu este Mos Craciun, ci este un actor, candva apreciat la Hollywood! Nick Nolte a ajuns la sapa de lemn, dupa ce si-a cheltuit toti banii pe alcool si droguri! Faptul ca in 1992 era considerat de revista People drept cel mai sexy barbat din lume ramane doar o amintire!

Acum, la 73 de ani, starul care a fost nominalizat de trei ori la Oscar e de nerecunoscut.

Decaderea s-a produs din septembrie 2002, atunci cand Nick a fost arestat pentru ca a condus sub influenta alcoolului. Ulterior s-a internat singur intr-o clinica de dezintoxicare. Daca inainte primea si 7 milioane de dolari pentru un rol, in ultimii ani nu a mai jucat in filme notabile.

Kim Basinger a fost blonda preferata a Hollywoodului. In prezent, nu se stie despre ea decat ca este leftera! O serie de investitii proaste au facut-o sa isi declare propriul faliment, in 1993.
Decizia de a se retrage din filmul "Boxing Helena" i-a adus un proces de toata frumusetea, pe care l-a pierdut si a platit daune de 8.1 milioane de dolari.

Mai mult, Kim s-a hotarat sa intre in afaceri. A cumparat cu 20 de milioane de dolari oraselul Braselton din Georgia pentru a-l transforma in centru de distractii. Totul s-a dus pe apa sambetei pentru ca socoteala de-a casa nu s-a potrivit cu cea din targ.


Si Nicolas Cage a cam intrat in dizgratie. Actorul e bun de plata Fiscului American! Pentru ca nu si-a achitat impozitele, numai in anul 2007 a trebuit sa scoata din buzunar 6.2 milioane de dolari! Si-a dat in judecata impresarul pentru ca i-a manageriat gresit finantele, si-a vandut trei case, iar in prezent, de la un actor de prima mana, a ajuns sa joace in productii de grupa a treia.


Celebra melodie a lui MC Hammer face furori si astazi! Rapperul a castigat datorita acestei piese zeci de milioane de dolari, insa in 1996 si-a declarat falimentul. Culmea!

Viata de huzur nu a durat prea mult, pentru ca starul a aruncat cu banii pe femei, jocuri de noroc si doar staff-ul lui de 200 de oameni il costa 500.000 de dolari pe luna. Fara sa o gandeasca prea bine, Mc Hammer a investit 30 de milioane de dolari intr-o vila! Au fost bani aruncati pe fereastra.
In prezent, dupa un scurt conflict cu Jay Z, rapperul isi castiga existenta doar din anumite aparitii si piese urcate pe Youtube.

Cu cei 400 de milioane de dolari pe care i-a facut in cei 20 de ani de cariera, Mike Tyson s-ar fi putut retrage linistit intr-o vila somptuoasa si sa traiasca fara griji pana la adanci batraneti. Doar ca fiorosului star i-au trebuit zeci de case, masini si tigrii bengalezi.


In 2003, a aflat ca are datorii neplatite statului american de 23 de milioane de dolari si tot asa i-au aparut restanţe! A mai castigat doar dintr-o scurta aparitie in filmul "The Hangover"! In rest, duce o viata de falit, despre care Tyson spune ca este minunata!
##VIDEO109355##

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.