Au cautat in locuri gresite? IPOTEZA SOCANTA la care au ajuns autoritatile in legatura cu disparitia avionului din Malaezia

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 16 iul 2022, 12:40

Au cautat in locurile gresite! Aceasta este concluzia socanta la care au ajuns autoritatile malaeziene, dupa 5 zile de cautari ale avionului disparut vineri noapte.

Si mai terifiant este ca au aparut informatii conform carora telefoanele unora dintre pasageri sunt deschise si inca suna. Daca pana ieri se vorbea despre o posibila disparitie a aeronavei deasupra Marii Chinei de Sud, astazi, directia s-a schimbat la 180 de grade. La propriu! Cautarile s-au mutat fix in partea opusa, adica in Stramtoarea Malacca din Marea Andaman.

In timpul anchetei, au aparut cateva date care au schimbat total cursul acesteia.

Avionul a decolat din Kuala Lumpur, cu directia Beijing, insa, nu a mai ajuns niciodata la destinatie. Undeva deasupra Marii Chinei, ar fi disparut de pe radarele civile. Se pare ca ar fi schimbat directia de mers si a ajuns tocmai pe partea cealalta a Malaeziei, in insula Pulau Perak.

O insula mica, care are si pista pentru avioane, aflata chiar in mijlocul Stramtorii Malacca. Dupa ce avionul a disparut de pe radarele civile, la o ora de la decolare, se pare ca radarele militare au mai reusit sa-l monitorizeze inca 60 de minute, timp in care aparatul de

zbor s-ar fi apropiat de insula Perak. Asa iau nastere doua ipoteze.

Una dintre ele este ca aeronava s-ar fi intors din drum. Autoritatile iau in calcul posibile probleme tehnice care ar fi putut sa apara la aparatul de zbor si care i-ar fi putut impedica acestuia revenirea pe aeroportul din Kuala Lumpur. Dar, intrebarea este de ce pilotii nu au comunicat acest lucru turnului de control.

Cea de-a doua ipoteza ar putea fi aterizarea pe insula din mijlocul Stramtorii Malacca.

Nu este exclus ca avionul sa fi ajuns pe insula, intrucat ultimul semnal primit de radarele militare venea chiar din acea zona, o zona aflata la cateva sute de kilometri distanta de traictoria lui initiala.

##VIDEO105620##

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Aterizarea undeva pe uscat, fortata sau nu, este o varianta tot mai discutata, mai ales dupa ce in presa internationala au aparut informatii conform carora telefoanele unora dintre pasageri sunt functionale.

Declaratiile sunt facute de cateva dintre rudele celor de la bord, care ar fi incercat sa-i sune pe pasageri, si in ciuda faptului ca nimeni nu le-a raspuns, telefoanele lor sunau. Declaratiile au aparut in publicatia Washington Post.

Niciuna dintre teorii nu ii linisteste pe apropiatii celor 239 de pasageri aflati la bord. Pana cand autoritatile nu vor localiza avionul, indiferent de ce s-ar fi putut intampla cu acesta, rudele lor nu vor avea liniste.

Bietii oameni au apelat si la ritualuri cel putin ciudate in incercarea de a-si gasi rudele si prietenii!

Cum ar fi un shaman care face un ritual special pentru a localiza cumva avionul disparut, care parca l-a inghitit pamantul de 5 zile. Oamenii care i-au adus pe samani sunt in pragul disperarii dupa ce operatiunile de cautare nu au dat rezultate pana acum. Ba mai mult, parca itele s-au incalcit si mai rau.



 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.