Au chemat preotul! Care este starea lui Mario Iorgulescu

Autor: O.P.
Actualizat: 16 sep 2021, 00:00

Un preot a fost văzut AZI în față salonului în care Mario Iorgulescu se luptă cu moartea

Care este starea lui Mario Iorgulescu

Ultimele vești despre starea de sănătate a lui Mario Iorgulescu nu sunt deloc unele bune, din nefericire. Mai mult, în zorii acestei zile, în fața salonului de Terapie Intensivă de la Elias, unde este internat fiul Ligii Profesioniste de Fotbal, și-a făcut apariția un preot.

Gabriela și Gino Iorgulescu, dar și rudele lor se roagă pentru ca tânărul de 24 de ani să își revină curând și să nu rămână cu sechele.

Citeste si: Imagini sfasietoare de la inmormantarea lui Dani Vicol! Ce s-a intamplat cu fetita lui... Iti dau lacrimile

Mario Iorgulescu se află în continuare în stare critică, după ce unele dintre organe i-au cedat.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Surse din cadrul Spitalului Elias au declarat sub protecția anonimatului că medicii l-au trecut pe dializă după ce au constatat că rinichii tânărului nu mai funcționează.

A venit preotul la Mario Iorgulescu

Potrivit celor mai noi informații, în această dimineață, câțiva aparținători de la Elias au încremenit în momentul în care au văzut un preot în fața intrării care duce spre salonul în care se află băiatul lui Gino Iorgulescu.

Martorii au povestit că părintele se afla în zonă, dar au spus că nu știau dacă el ar fi fost chemat de familia președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal sau venise, de fapt, la un alt pacient care se află în stare gravă la Terapie Intensivă.

Citeste si: Vesti noi de la spitalul Elias! Din pacate se confirma! Ce se intampla cu Mario Iorgulescu

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.