Au comandat un crap in sos la cuptor, iar cand preparatul a fost adus s-au amuzat  de felul in care era deschisa gura pestelui. I-au turnat pe gat un pahar de tarie, dar cand au vazut ce se intampla au avut un soc

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 13:31

Clipul de mai jos a ajuns viral pe retelele de socializare si a starnit dezbateri aprinse.

Totul s-a petrecut cel mai probabil in China, la un restaurant, dupa ce o familie a decis sa comande un crap in sos la cuptor. Dupa aproximativ o jumatate de ora, preparatul a fost adus la masa, iar cand s-au uitat la el, toti s-au amuzat pe seama felului in care gura pestelui statea deschisa.

Pentru a duce gluma mai departe, unul dintre baietii familiei a luat un paharel mic, a pus tarie in el, dupa care l-a varsat in gura pestelui, ca si cum acesta ar fi baut un shot.

Doar ca, dupa doua secunde, s-a intamplat ceva la care nimeni nu se astepta: gura pestelui s-a inchis iar capul a inceput sa se miste, de parca ar fi fost inca viu.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Iata mai jos imaginile.

Voi ati fi continuat sa mancati din acest preparat?

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.