Au confundat iarna cu vara! Vedete autohtone care se imbraca SUMAR la evenimentele in aer liber

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:46

S-a lasat frigul, iar peisajul monden autohton a fost la un pas sa aiba vedete degerate! Uite cum au dardait de frig la un eveniment monden!

Delia, Catalin Botezatu, Valentina Pelinel, Dana Savuica sau Razvan Ciobanu au dardait de-a binelea, asta pentru ca au jurizat un concurs de frumusete desfasurat in aer liber! Daca doamnele au fost mai inspirate si au purtat blanuri, domnii au confundat iarna cu vara si au venit sumar imbracati. Bote sau Ciobanu au uitat ca afara nu mai sunt 30 de grade, ci aproape 0 grade Celsius.

Inainte de a urca pe scena Dana Savuica isi tot freca mainile, doar doar se va incalzi.

A recurs apoi la o alta strategie: joaca. Urgia se dezlantuie abia cand vedetele au fost nevoite sa urce pe scena! In timp ce admira fetele de la concursul de frumusete, Botezatu scoate aburi pe gura de zici ca e la Polul Nord.

Intr-o scurta pauza mondenii cer un incalzitor. Catalin Botezatu si Razvan Ciobanu se agita in jurul lui, in vreme ce Valentinei Pelinel nici nu-i pasa, pesemne ca haina ei de blana naturala e tare calduroasa.

La un moment dat, Razvan Ciobanu si-a bagat mainile tocmai sub blana Valentinei. Catalin Botezatu mai avea putin si stranuta de frig in timp ce Danei Savuica ii inghetase expresia pe chip.

##VIDEO126586##

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.