„Au constatat că era în toate facultățile mintale”. Daniel Balaciu a fost supus unei expertize psihologice, după ce a lovit-o în cap pe Dana Roba

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 07 apr 2024, 00:50

Acesta a luat ciocanul cu care a atacat-o și cearceaful plin de sânge, le-a aruncat într-un tomberon

Sursa: Facebook

Daniel Balaciu a lovit-o în cap pe Dana Roba cu un ciocan, de mai multe ori, iar, în urma acestui incident, a fost examinat psihologic. Dana Roba a fost, din nou, internată și urmează să fie supusă unor noi intervenții chirurgicale. 

După ce a lovit-o pe Dana Roba, în cap, cu un ciocan, Daniel Balaciu, aflat în arest preventiv, a fost supus unei expertize psihologice. Aceasta este convinsă că fapta a fost premeditată, deoarece, susține ea, ciocanul cu care a lovit-o nu se afla în casa lor înainte.

Daniel Balaciu, supus unei expertize psihologice, după ce a lovit-o pe Dana Roba

Dana Roba susține că fostul ei soț a fost supus unei expertize psihologice, pentru a se afla dacă acesta era sau nu în deplinătatea facultăților mintale în momentul în care a atacat-o.

Aceasta susține că Daniel Balaciu a avut discernământ în ziua cu pricina.

Dana Roba a povestit că, după ce lovit-o, acesta a luat ciocanul cu care a atacat-o și cearceaful plin de sânge, le-a aruncat într-un tomberon și, într-un moment de slăbiciune, a sunat pe cineva, rugând-o pe acea persoană să cheme ambulanța.

Citește și: Dana Roba îl acuză pe Daniel Balaciu că i-a furat suma de 20.000 de euro, sumă pe care a strâns-o în urma muncii depuse în ultimii ani

S-au făcut mai multe expertize. În cadrul expertizei telefonice, procurorii au aflat detalii despre tot. El s-a dus cu poliția apoi și a luat cearceaful din tomberon, ciocanul și i le-a adus procurorului. A fost audiat de două ori de anchetatori acasă, câte șase ore, apoi, a fost audiat de trei ori la Parchet. I s-a făcut și expertiză psihologică și au constatat că era în toate facultățile mintale.

A vrut să mă omoare cu sânge rece! A premeditat tot, sunt absolut sigură”, a povestit aceasta, conform fanatik.ro.  

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Daniel Balaciu ar fi lovit-o din cauza divorțului

Dana Roba a vrut să divorțeze, iar acest lucru, spune ea, l-ar fi înfuriat teribil pe Daniel Balaciu.

Cu o zi înainte de cele întâmplate, a fost la pastor, pentru a se spovedi, iar acesta i-a spus să nu divorțeze, deoarece este păcat.

Cu o zi înainte, a fost la pastor, să se spovedească. Pastorul i-a spus să nu-mi dea divorțul. El, în loc să țină cu mine, spunea să nu mă lase în pace, că e păcat să bage divorțul. Nu este păcat să mă bată, este păcat să bage divorț?! Cred că vizita la pastor i-a dat putere să îmi dea omorul.

Citește și: „Am luat un obiect, ca să mă apăr și am început să o lovesc înapoi”. Cum justifică Daniel Balaciu momentul în care a atacat-o pe Dana Roba cu ciocanul

Vecinii au auzit tot, le-au auzit pe fetițe țipând și pe el cum îmi dădea cu ciocanul în cap. Nu vrea nimeni să se bage. Dacă făceau fetițele gălăgie, imediat băteau în tavan.

Când el m-a bătut de m-a lăsat lată, nu s-a mai sesizat niciun vecin”, a mai spus Dana Roba.

 

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.