Au construit un club de noapte in casa pentru a-si supraveghea copiii permanent FOTO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 01 mar 2024, 03:30

Parintii se tem deseori pentru siguranta copiilor lor, mai ales cand acestia frecventeaza cluburile de noapte.

Pentru a rezolva aceasta problema, un cuplu din Marea Britanie a decis sa construiasca un club chiar in subsolul casei lor din Londra. Parintii au investit peste 10.000 de euro in realizarea discotecii, dotata cu proiectoare, un ring de dans iluminat dinamic si un DJ profesionist.

 

Ringul de dans a fost cumparat online de la un magazin din China, la un pret de aproximativ 6.000 de euro, iar sistemul de sunet a fost adus dintr-un club de noapte din Birmingham. In

afara de camera de dans, proprietatea, evaluata la 3.6 milioane de dolari, mai este echipata cu o sauna si un mic cinematograf.

 

Acum Gil, in varsta de 16 ani, isi poate exersa calitatile de DJ iar sora lui Tilly, in varsta de 12 ani, isi poate invita colegii in club dupa terminarea orelor.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

 

"Asta este casa visurilor noastre, tot ceea ce ne-am dorit. Acum stim ca si copiii nostri sunt inauntru, in siguranta", spune mama copiilor.

 

Femeia a adaugat ca va folosi clubul si pentru a lua lectii de dans.

 

Taguri: