Au costat-o vreo 15. 000 de euro operatiile estetice, dar a meritat toti banii! Alina Laufer este mai mandra ca niciodata de corpul ei

Editor: Adelina Minulescu Autor: A.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 21:05

Cu nasul corectat la estetician, cu abdomenul plat si cu un fund bombat de brazilianca, vedeta a vrut sa le demonstrezez tuturor ca are acum un trup de invidiat.

Imagini incendiare cu Alina Laufer pentru blogul ei de frumusete! Vedeta vrea sa le demonstreze tuturor ca o femeie trebuie sa fie frumoasa cu sau fara bisturiu.

Regina operatiilor estetice sau nu, Alina arata senzational la 32 de ani. Mama, sotie si femeie de afaceri, blondina este pe departe cea mai tunata vedeta  de pe plaiurile mioritice. Chiar si asa, vedeta isi asuma fiecare operatie estetica facuta.



A suportat cu stoicism durerile interventiilor si a investit bani grei in corpul ei, dar merita fiecare banut. Acum, Alina se poate mandri cu un trup perfect de fotografiat in revistele de moda.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.