Au crezut ca e RAZBOI! Un incendiu la un depozit de artificii si pocnitori a bagat in sperieti locuitorii unui oras

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:56

A fost zarva mare intr-un cartier din Targoviste. O casa a luat foc si, mai mult decat atat, au inceput sa se auda si pocnituri.

De ce? Panica a cuprins intreg cartierul, dupa ce, dintr-odata, o casa a luat foc si au inceput sa se auda bubuituri. Din acoperisul cuprins de flacari au aparut, ca din senin, petarde. Nimeni nu stia ca in acel imobil se ascundea un depozit de materiale explozive.

Vecinii s-au speriat, mai ales ca imobilul in flacari era foarte aproape de casele lor si de biserica. Potrivit pompierilor, incendiul a izbucnit cel mai probabil din cauza unui scurtcircuit electric.



Dupa ce flacarile au fost stinse, politistii au gasit mai multe cutii cu articole pirotehnice despre care proprietarul a spus ca au ramas nevandute din perioada sarbatorilor. Anul trecut, in decembrie tatal proprietarului a fost cercetat de politisti pentru comercializarea de articole pirotehnice in locuri neautorizate.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

##VIDEO131163##