Au crezut ca le-a batut norocul la usa, dar au ramas fara frigider!

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:16

Duminica, 21 iunie, Mihai Calin va asteapta la o noua editie a emisiunii-concurs “Norocul iti bate la usa”, difuzata de la ora 21:30, la Kanal D.

De aceasta data concurentul este un bucurestean care s-a pregatit alturi de sotie si socru sa castige fara probleme premiul in bani.

Intrebarea “Din ce regiune a tarii este urmatorul costum popular?” le-a dat primele batai de cap membrilor familiei lui Ioan.  Cu nervii intinsi la maximum, acestia nu s-au pus de acord asupra raspunsului final, astfel ca frigiderul licitat, a fost pierdut spre supararea tuturor.

Relatiile tensionate din interiorul familiei au iesit la iveala cand concurentii s-au vazut in postura de a goli frigiderul si de a se debarasa de el.

“Vreau sa stiu cand ma filmati pentru ca imi vine sa injur ca am pierdut frigiderul ”, a spus nervoasa Olivia, sotia lui Ioan.

Sotul a fost apostrofat in timp ce sotia golea frigiderul de produse pentru a-l inmana echipei emisiunii “Norocul iti bate la usa”

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

“Vreti

sarmale? Poftim! Sunt de post. Noi suntem vegetarieni! Poftim si varza. E buna!”,
le-a spus Olivia membrilor echipei showului.

Sotia lui Ioan l-a invinuit pe acesta pentru paguba produsa in familie: “ Iar nu te pricepi la oameni, iar avem aceeasi discutie. Ai gasit concurs? La ceva cu un castig nu te-ai fi bagat!”

Nu ratati o noua editie a emisiunii concurs “Norocul iti bate la usa”, prezentata de Mihai Calin,  duminica, 21 iunie, de la ora 21:30, la Kanal D.

##VIDEO139768##

 

Taguri: