Au dat 400.000 euro pe casa asta, dar acum o vand cu 40.000! Motivul? E socant ce au gasit intr-un perete din bucatarie, era ascuns in spatele faiantei! Nimeni din cartier nu mai doarme linistit acum

Autor: B.M.
Actualizat: 06 mar 2017, 14:27

Cazul de mai jos s-a petrecut in Houston, Statele Unite, si a socat comunitatea unui mic cartier din acest oras.

Totul a inceput dupa ce doi soti au cumparat o casa in zona respectiva, care a costat 400.000 de dolari. Suprafata, compartimentarea si finisajele erau exact asa cum si-au dorit, motiv pentru care s-au declarat extrem de incantati de achizitie.

Doar ca, la un moment dat, au observat ca in bucatarie lipsa unei placi de faianta de pe perete era mascata cu un mic dulapior. L-au dat la o parte si au vazut ca in perete era de fapt o gaura.

Dupa ce au scormonit acolo cu o ranga au avut un soc: si-au dat seama ca in perete era zidit un schelet uman. Au sunat imediat la politie, iar oamenii legii au deschis o ancheta.

Cei doi soti se tem acum sa mai stea acolo si sunt dispusi sa vanda casa la o zecime din pret, 40.000 de euro, doar pentru a scapa de ea.

 

 

Taguri:

În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.