Au decis sa renunte pentru un an la zahar! Nu o sa crezi ce s-a intamplat cu corpul lor

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 02:28

Credeti ca ati fi in stare sa renuntati complet la zahar? O familie din Statele Unite a facut un experiment iesit din comun.

Eve Schaub, sotul si cei doi copii ai ei au decis sa inlature complet din alimentatia lor zaharul si produsele care contin zahar timp de un an de zile.

Au renuntat astfel la multe feluri de mancaruri si alimente, pornind de la miere si terminand cu sosurile pentru salate, maioneza, paine si chiar bacon. Au facut insa exceptie de la fructe, pentru ca acestea au zaharuri naturale.

Dupa doar cateva saptamani schimbarile erau deja vizibile.

Cei patru spun ca s-au simtit mult mai energici si ca au avut mai putine probleme de sanatate, iar atunci cand totusi s-au imbolnavit vindecarea nu a durat decat cateva zile.

Pe langa aceste lucruri, in mod surprinzator niciun membru al familiei nu a slabit, insa spun ca gusturile lor s-au schimbat complet.

"De-a lungul timpului, ni s-a schimbat sensibil simtul gustului. Lucrurile dulci au inceput sa ni se para diferite, ba chiar dezgustatoare pana la urma.
Alimentele care in mod normal ni se pareau apetisante, au devenit obscene si gretoase", a spus Eve Schaub.

Ulterior, dupa un an, ei au revenit la o dieta normala, insa incearca pe cat posibil sa consume zahar in cantitati moderate.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta