„Au desfigurat-o ca să fie recunoscută cât mai greu”. Întorsătură în cazul crimei de la Mangalia! Cine ar fi fost complicele tinerei de 18 ani care i-a luat viața prietenei sale

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 07 aug 2023, 09:48

Întorsătură în cazul crimei de la Mangalia! 

Sursa: Facebook Alina Elena

O adolescentă în vârstă de 18 ani din Vaslui a avut un sfârșit dramatic. Viața i-a fost luată chiar de prietena ei.

O tânără de 18 ani a fost ucisă în bătaie și aruncată sub o bancă, într-un parc, în Mangalia. Corpul ei a fost găsit de autorități la doi pași de plajă. 

Cine ar fi fost complicele tinerei de 18 ani care i-a luat viața prietenei sale

Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere, se pot observa două persoane cu fețele acoperite care pun corpul neînsuflețit al victimei sub bancă.

Poliția a găsit deja un principal suspect, care a fost dus seara trecută în fața magistraților. Totuși, încă există mister în această crimă oribilă ce a șocat o întreagă comunitate.

Citește și: Un bărbat a intrat cu mașina într-o mulțime de oameni, apoi a înjunghiat pe oricine i-a ieşit în cale. Totul s-a întâmplat în apropiere de Seul

Corpul tinerei a fost găsit într-o stare groaznică ieri, la puțin timp după ora 05:00 dimineața, de un bărbat care trecea prin parcul Tosca din Mangalia.

Poliția a aflat că victima era din Vaslui, iar principalul suspect este chiar prietena ei cea mai bună, o tânără de aceeași vârstă cu ea. 

Aseară, tânăra suspectă a fost dusă în fața magistraților pentru a vorbi despre modul în care și-ar fi ucis prietena, dar și motivele din spatele acestui gest oribil. 

Se pare că cele două tinere s-ar fi certat din cauza unui bărbat.

Din acest motiv s-a ajuns la crimă, iar trupul fetei a fost dus până la locația unde a fost aruncat într-un geamantan.

„Faţa era desfigurată total. Deci nu se mai cunoştea nimic. M-a apucat plânsul... Era chircită, era... în forma în care au băgat-o. Deci era înghesuită acolo”, a declarat Emil, cel care a găsit corpul.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Citește și: Criminalul din Mamaia a fost prins. Acesta face mărturisiri tulburătoare despre fapta lui

„Când au venit legiştii au constatat că era moartă de cinci ore. Bătută, faţa să nu se cunoască. Semne pe corp şi avea şi pe la gât”, a continuat bărbatul.

Fata a fost ucisă într-o locație diferită de cea unde a fost găsită

Pe lângă faptul că era lovită crunt peste tot, tânăra ucisă avea și o tăietură la gât. Nu s-au găsit urme de sânge în parc, astfel constatându-se că oroarea a avut loc în altă parte.

Poliția a analizat imaginile de pe camerele de supraveghere și a constatat că sunt implicate în crimă două persoane care și-au acoperit chipurile cu cagule și și-au tras glugile de la hanorace pe cap. 

„Au desfigurat-o ca să fie recunoscută cât mai greu. De multe ori chestia asta o face cineva care e cunoscut de victimă”, a declarat Liviu Cheşnoiu, psiholog criminalist.

„Stau din '85 aici, dar n-am auzit niciodată să fie un eveniment atât de grav.

E un oraş foarte liniştit. Dar ce s-a întâmplat... Acum vine atâta lume pe litoral... Unde or fi găsit copila asta... Nu ştiu”, spun martorii, șocați de crima care a avut loc.

În continuare, anchetatorii încearcă să găsească vinovatul pentru această crimă. Victima și principala suspectă lucrau împreună într-un hotel din Saturn pe timp de vară.