Au DISTRUS barul din sat, de suparare ca era inchis

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:38

Bautura le-a intunecat mintile. Suparati ca barul din sat era inchis, iar ei aveau de gand sa se mai cinsteasca un pic, 3 indivizi au distrus totul in cale. Toata actiunea lor a fost inregistrata.

Camerele de supraveghere ale barului au surprins momentul cand cei trei tineri apar pe strada si arunca in casele alaturate cu bolovani. Este trecut putin de ora 4 dimineata. Cand ajung in fata barului, deschid poarta, iau o scandura din gard si incep sa loveasca in usa de la intrare.

Trag din nou de gard si rup mai multe scanduri. Lovesc din nou in usa barului. Probabil sunt nemultumiti ca localul s-a inchis iar ei aveau de gand sa mai dea pe gat cateva pahare.

La un moment dat vad camera de supraveghere, pe care o iau la tinta.

Un al treilea individ, care disparuse pentru cateva minute, ia un lemn si arunca spre camera. Reuseste intr-un final sa o mute din loc, astfel incat sa nu ii mai filmeze. Dupa cateva minute, camera de supraveghere mai incaseaza cateva lovituri iar un individ revine in cadru.

Intre timp, altii au reusit sa patrunda in bar, unde distrugerile continua.
Au luat la tinta aparatele de jocuri de noroc. Toate sunt sparte cu o scandura. Apoi, vine randul mobilierului.

Culmea! Paznicul si iubita sa, care este insarcinata, se aflau in casa alaturata, dar n-au avut curaj sa dea piept cu agresorii. Au sunat, insa, la 112 si au cerut ajutor.

La o jumatate de ora dupa ce au plecat cei 3 indivizi, au intrat in bar sa vada ce s-a intamplat.
Atunci au venit si politistii. Agresorii au fost identificati si sunt cercetati pentru distrugere si furt.
##VIDEO123517##

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii