Au distrus masina preotului! Au vrut sa o ridice pentru ca era parcata ilegal, insa au facut-o PRAF VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 04:28

Si slujitorii Domnului se confrunta cu cele lumesti. In timp ce el se inchina la moastele Sfintei Parascheva, masina ii era facuta tandari.

Desi scena pare desprinsa dintr-un film de comedie, aceste imagini sunt cat se poate de reale. Scena s-a petrecut ieri, in centrul Iasiului.

In timp ce orasul este intesat de pelerini, veniti sa se inchine la moastele Sfintei Parascheva, cei care se ocupa cu ridicarea masinilor parcate in locuri interzise au gasit momentul propice si s-au pus pe treaba.

Numai ca, in loc sa ridice masina in siguranta pe platforma, lucratorii au stat zeci de minute sa intoarca autoturismul in toate pozitiile.


Si s-au tot uitat la ea, pana au scapat-o de la inaltime. Spoilerul a fost facut praf, si in ciuda stricaciunilor pe care le-au facut angajatii au ramas nepasatori. Si-au vazut mai departe de lucrare.

Cei care il cunosteau pe proprietar au strigat cat i-au tinut gura ca masina este a unui preot venit sa se inchine la moastele Sfintei Parascheva.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?