Au divorțat din cauza unei farse. Ce a pățit o mireasă chiar în ziua nunții: ”Totul s-a desfășurat normal până la momentul tăierii tortului”

Author: Diana Bostan
Actualizat: 08 ian 2024, 09:47

Doi soți au divorțat din cauza unei farse

Sursa: PixaBay

O tânăra a divorțat de soțul ei după 48 de ore. Ce l-a rugat mireasa pe soțul chiar înainte de nuntă, însă el nu a respectat.

O mireasă din Marea Britanie a fost pusă într-o situație jenantă chiar în ziua nunții. În urma episodului neplăcut, tânăra a decis să divorțeze de soțul său.

Motivul pentru care o mireasă a divorțat după 48 de ore

Tânăra mireasă a decis să divorțeze de soțul ei la doar 48 de ore după nuntă din cauza comportamentului său jenant în ziua cea mare.

Ea a povestit cum soțul ei, Jake, a început să urmărească videoclipuri cu farse potrivite pentru ziua nunții, și în ciuda promisiunilor anterioare, bărbatul a ignorat aceste înțelegeri, conform relatărilor din Mirror.

„Printre altele, aceste videoclipuri au arătat fotografii penibile cu mireasa redate pe un proiector în fața tuturor, sau cu miresei care a fost băgată cu fața în tort. I-am spus imediat să nu facă așa ceva.

Nu vreau așa ceva la nunta noastră. El a râs și a spus că nu plănuia așa ceva. Credeam că ăsta era sfârșitul, dar l-am tot surprins făcând aranjamente ciudate cu prietenii săi. A vrut brusc să aleagă fotograful de nuntă și tortul”,
 a relatat tânăra.

Citește și: „Nu văd șanse între Deea Maxer și Robert” Numerologul Carmen Harra, dezvăluiri bombă despre relațiile vedetelor din România. Ce s-a întâmplat între Oana Roman și Marius Elisei

Cu o zi înainte de nuntă, aceasta i-a reamintit soțului ei că, în cazul în care ar organiza vreo farsă jenantă, aceasta se va despărți imediat de el, a menționat ea.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Tânăra a povestit faptul că, în ziua nunții, ” totul s-a desfășurat normal până la momentul tăierii tortului ”.

În timpul ceremoniei, în timp ce tăiau tortul, mireasa a simțit o mână pe ceafă care a împins-o cu fața în tort. Această acțiune a dus la distrugerea nu doar a machiajului, ci și a întregii rochii de mireasă. Aceasta a povestit faptul că soțul ei a fost cel mai entuziasmat de farsa imortalizată de fotograf.

Ce s-a întâmplat după această farsă

După farsă, tânăra s-a întors brusc și l-a lovit pe Jake peste față, apoi a părăsit camera plângând.

Îngrijorat de starea ei, noul cumnat, Frank, a decis să o urmărească pentru a se asigura că este în regulă.

„Mulțumesc lui Dumnezeu, karma nu a durat mult să sosească și a venit sub forma propriului său frate. Am alergat la toaletă și am început să plâng când am auzit brusc strigăte puternice din hol. Era fratele lui, Frank. Mi-a spus că Jake avea ceva să-mi spună.

Jake tremura și și-a cerut scuze fără să mă privească în ochi. Frank i-a spus să mă privească în ochi și să-mi ceară scuze. Jake și-a cerut scuze din nou, apoi Frank ne-a condus înapoi în hol, care deodată a fost foarte liniștit și majoritatea rudelor noastre s-au uitat puțin jenate la podea. Petrecerea a fost întreruptă și am fost dusă acasă de Frank pentru că eram prea supărată”,  a mai spus tânăra mireasă pentru sursa menționată anterior.

Citește și: 4 superstiții legate de verighetă. Ce se întâmplă dacă o pierzi

Mireasa, afectată de incident, a discutat cu Frank și l-a întrebat ce părere are cu privire la ideea de a se despărți de soțul ei. Cumnatul i-a sugerat că nu ar fi o exagerare, susținând că merită mai mult și că nu ar trebui să-i pese de sentimentele fratelui său, deoarece Jake a creat singur această situație.

Tânăra a luat decizia de a cere divorțul de noul ei soț, la doar 48 de ore după ce s-au căsătorit. Jake i-a sugerat să nu facă acest pas, afirmând că a fost doar o farsă inofensivă. Cu toate acestea, mireasa a văzut situația într-o lumină diferită, exprimându-și neîncrederea în soțul ei. Aceasta susține că dacă el a acționat astfel, în ciuda rugăminților ei de a nu o face și chiar după ce a promis că nu va recurge la asemenea gesturi, atunci ea nu mai poate avea încredere în el, indiferent de promisiunile sale viitoare.