Au enervat bine de tot un taur si, dupa ce au simtit ca e gata sa distruga tot, i-au dat drumul intr-un tarc in care era un cal. E cutremurator ce s-a intamplat cand cele doua animale s-au vazut fata in fata! Cine crezi ca a invins?

Autor: B.M.
Actualizat: 13 mar 2017, 13:12

Clipul de mai jos a devenit viral pe Facebook si a strans pana in prezent peste 820.000 de vizualizari.

Imaginile prezinta un experiment socant, care a fost blamat de multa lume, dar care a avut niste rezultate impresionante, iesite din comun. Mai multi barbati au vrut sa vada cine ar invinge in confruntarea dintre un taur si un cal.

Initial au enervat bine de tot taurul intr-o cusca, dupa care l-au eliberat intr-un tarc in care se plimba liber un cal. Toata lumea se astepta ca acesta din urma sa fie nimicit.

Insa cele doua animale au fost precaute si s-au tatonat o perioada de timp. Atacurile directe au fost extrem de rare; au recurs in schimb la tehnici de intimidare.

Taurul scormonea cu coarnele in pamant, facand foarte mult praf, in timp ce calul dadea roata in jurul lui. In cele din urma, spre surprinderea multora, taurul a fost cel care a cedat si s-a retras.

Iata imaginile:

 

Taguri: