Au fost chemati la INMORMANTARE, dar au fost SOCATI de ceea ce au putut sa vada: “V-ati batut joc de mort"

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 feb 2017, 06:07

Rudele unui portorican care s-a stins din viata la 55 de ani i-au organizat raposatului o inmormantare atipica.

Pe cand era in viata, barbatul a devenit fan infocat al personajului Green Lantern din blockbusterul american "The Green Lantern". Raposatul avea chiar si un costum care imita tinuta personajului indragit, pe care il imbraca ori de cate ori avea ocazia.

Barbatul, care s-a stins din cauza unei boli la plamani, a spus familiei, cu putin timp inainte sa moara, ca ar vrea sa fie inmormantat in costumul personajului pe care l-a indragit.

Familia nu numai ca i-a respectat dorinta, dar au incercat, practic sa recreeze o scena din film. Mortul nu a fost asezat in sicriu, ci a fost lasat sa stea in picioare, sprijinit de un perete. Multi prieteni au fost socati cand au venit la priveghi ca sa-i aduca mortului un ultim omagiu.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.