Au fost fericiti cand au aflat ca vor deveni parinti, dar au ales sa nu afle sexul bebelusului inainte de termen. La nastere, cand si-au vazut pentru prima oara copilul, au ramas blocati! Uite de ce a reactionat asa femeia

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 13:54

Imaginea alaturata a devenit virala pe retelele de socializare si a strans zeci de mii de like-uri si comentarii din intreaga lume.

Totul a inceput dupa ce Kim Guiley, o femeie din Statele Unite, a aflat ca este insarcinata. Pentru a mari suspansul ea a hotarat, impreuna cu sotul ei, sa nu afle sexul copilului decat in momentul nasterii.

Desi au rezistat cu greu curiozitatii, cei doi si-au tinut angajamentul pana la capat, iar in ziua nasterii au angajat un fotograf pentru a imortaliza reactia lor la prima vedere a bebelusului.

Decizia a fost foarte inspirata, deoarece poza rezultata este una de milioane, care surprinde uimirea, dar in acelasi timp fericirea de pe fetele parintilor.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cei doi erau convinsi ca vor avea o fetita, de aceea a fost o adevarata surpriza pentru ei cand doctorul care a participat

la nastere le-a spus ca au un baietel.

Micutul este perfect sanatos iar intreaga familie este in culmea fericirii.