”Au fost momente în care nu mai voiam să mă trezesc” Maria Constantin, dezvăluiri cutremurătoare despre cea mai grea perioadă din viața ei

Author: Madalina Maftei

Maria Constantin, dezvăluiri cutremurătoare despre cea mai grea perioadă din viața ei

Sursa: Captură KANAL D

Maria Constantin și-a deschis sufletul și a vorbit despre momentele în care nu a mai vrut să trăiască, la Teo Show.

Maria Constantin este una dintre cele mai îndrăgite și apreciate interprete de muzică populară de la noi. Deși radiază întotdeauna de fericire, iar zâmbetul nu-i dispare niciodată de pe chip, au existat momente în care artista nu și-a mai dorit să trăiască.

Maria Constantin, răpusă de depresie 

Maria Constantin recunoaște că nu a fost cea mai norocoasă femeie, făcând referire la viața ei personală.

Artista s-a căsătorit de când era foarte tânără, sperând că va fi fericită toată viața, cu bărbatul de la vremea respectivă. A devenit mamă, însă a stat departe de fiul ei. Interpreta de muzică populară a mai trecut printr-un divorț, care a ținut primele pagini ale ziarelor luni de zile.

Maria Constantin a fost criticată, blamată și trădată, însă a găsit de fiecare dată forța necesară pentru a se ridica, deși a rămas marcată profund.

Cântăreața a vorbit despre momentele în care nu-și dorea să se mai trezească.

Citeste si: Maria Constantin, dezvăluiri inedite în platoul Dimineață cu noi! Ce cadou scump a primit de la iubitul său de ziua ei de naștere! "El stia ca mi-o doream de multa vreme"

”Au fost momente în care nu voiam să mă mai trezesc. Atunci am înțeles depresia.

Pentru mine familia înseamnă tot”, a spus Maria Constantin.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Artista avea doar 20 de ani când a decis pentru prima dată că este momentul să-și întemeieze o familie. Maria Constantin a trăit o frumoasă poveste de dragoste din care a rezultat fiul ei, însă mariajul s-a terminat după șapte ani.

”Am divorțat și cumva a pornit și un război pentru copil. Copilul fusese crescut doar în casa părinților fostului soț și era cumva obișnuit cu toată lumea de acolo. În momentul în care eu am plecat de acolo, am plecat împreună cu fiul meu. Numai că fiul meu, într-adevăr, nu s-a obișnuit”, a mai spus artista.

Maria Constantin a mai dezvăluit că nu a avut o situație financiară prea bună și era nevoită să facă bani din orice, deși era angajată la un ansamblu de renume.

Atunci a decis să-l lase pe fiul ei cu tatăl lui, iar distanța a marcat-o cumplit.

În prezent, artista trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Robert, tânărul cu care urmează să se căsătorească. Maria Constantin își mai dorește încă un copil, însă acest lucru nu mai este posibil fără un tratament de lungă durată.

Citeste si: Maria Constantin a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, Robert Stoica! Ce nu va face artista la nunta ei sub nicio formă, i-a purtat ghinion în trecut