Au fost ore bune in care am sperat cu totii ca eroul Claudiu Petre traieste. Din pacate, Claudiu a plecat pentru totdeauna

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 20:38

S-a intors in club sa salveze vieti iar acum trupul sau zace intr-un sicriu, langa scoala unde a invatat.

 

Claudiu Petre, un munte de om care s-a luat la tranta cu iadul. La 36 de ani, Claudiu era un om ca noi toti. Ursul sfletist, asa cum ii spuneau, in gluma, prietenii, a pus mai presus de orice vietile celor de langa el. Claudiu a uitat de sine si s-a dus sa salveze oameni, dupa ce reusise sa iasa din clubul in care moartea a fost la ea acasa. 

De doua ori a intrat Claudiu in infern si a castigat lupta cu flacarile.

Nu s-a putut opri. A vrut cu orice pret sa mai salveze o viata. Dar nu a reusit, prietenii l-au scos din club inconstient, l-au dus la ambulanta si au sperat ca va fi bine.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Au

fost cele mai lungi ore pentru familia si prietenii lui Claudiu. Nu il gaseau nicaieri. Nici la Institutul de Medicina Legala, nici la spitalele unde fusesera duse victimele.  Cerul s-a prabusit duminica pentru mama lui Claudiu. Trupul neinsufletit a fost identificat la IML.

Speranta ca, printr-o minune, fiul ei traieste, s-a naruit brusc. Soarta a decis ca trebuie sa-si ingroape si copilul, dupa ce Dumnezeu ii luase si sotul.

Marti, mama si prietenii il vor conduce pe Claudiu pe ultimul drum.

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.