Au fost puse la vânzare biletele pentru meciul de pregătire România - Irlanda de Nord: Cum poți beneficia de reducere la achiziționarea biletelor? Programul complet al României în grupa E pentru Euro 2024

Autor: Cristina Mocanu
Actualizat: 12 feb 2024, 11:24

Biletele pentru meciul România -  Irlanda de Nord au fost puse la vânzare.

Sursa: facebook.com

FRF a pus la vânzare biletele pentru meciul de pregătire România -  Irlanda de Nord

Cu EURO 2024 apropiindu-se rapid, entuziasmul în rândul suporterilor fotbalului românesc atinge cote maxime. În acest context, biletele pentru meciurile de pregătire ale echipei naționale sunt deja în vânzare, oferind o oportunitate unică de a fi parte din călătoria către turneul final. Află cum poți achiziționa biletele pentru acest meci la reducere.

România întâlnește Irlanda de Nord în meciul de pregătire înainte de EURO 2024

Potrivit frf.ro, anul 2024 este unul important pentru fanii fotbalului românesc, cu EURO 2024 apropiindu-se cu pași repezi și echipa națională pregătindu-se intens pentru turneul final. În acest sens, biletele pentru meciurile de pregătire ale naționalei sunt deja în vânzare, oferind suporterilor o șansă de a fi parte din experiența fotbalistică și de a susține echipa înainte de competiția de amploare din vară.

Primul meci amical programat pentru naționala României este împotriva echipei Irlanda de Nord, care va avea loc pe 22 martie, pe Arena Națională din București, cu începere de la ora 21:45. Acest meci este așteptat cu interes, deoarece va marca primul test serios pentru "tricolori" după calificarea la EURO 2024.

Citește și: Ana Bogdan s-a calificat în sferturile de finală la Transylvania Open. Sportiva își propune să devină cap de serie la Roland Garros

Cât costă biletele și cum poți obține o reducere

Biletele pentru acest meci sunt disponibile la prețuri accesibile pentru toți suporterii. Peluzele pot fi ocupate la prețul de 35 de lei, în timp ce tribunele sunt disponibile la prețul de 60 de lei. În plus, Federația Română de Fotbal (FRF) a venit cu o ofertă specială pentru suporterii echipei naționale. Până pe 14 februarie, biletele pot fi achiziționate cu o reducere de 30% prin intermediul aplicației oficiale a FRF, Fan Arena by FRF, utilizând codul "VALENTINES30".

De asemenea, un aspect important pentru familiile care doresc să participe la meci este că copiii cu vârsta sub 14 ani beneficiază de acces gratuit în Family Zone, la tribuna 1 și tribuna 2. Această inițiativă vine ca un gest de apreciere și încurajare a implicării familiilor în susținerea echipei naționale.

Al doilea meci amical din luna martie va avea loc împotriva echipei Columbiei, pe 26 martie, la Stadionul „Wanda Metropolitano” din Madrid.

Acesta este un alt test important pentru echipa națională a României, având în vedere prestigiul și calitatea echipei Columbiei în fotbalul mondial.

Detalii despre prețurile și modalitățile de achiziționare a biletelor pentru acest meci vor fi disponibile conform politicilor stadionului din Madrid.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Pregătiri pentru EURO 2024 și programul meciurilor EURO 2024

Echipa națională a României se pregătește intens pentru EURO 2024, iar aceste meciuri de pregătire sunt vitale pentru a-și pune la punct strategiile și formația înainte de turneul final. În plus față de meciurile din luna martie, "tricolorii" vor mai disputa două meciuri amicale în luna iunie, înainte de debutul EURO 2024.

În total, echipa națională a României va juca cel puțin 4 meciuri amicale înainte de a participa la turneul final. Acestea sunt etape cruciale pentru a construi coeziunea echipei și pentru a asigura că vor fi în formă maximă pentru a-și reprezenta țara la cea mai înaltă competiție europeană de fotbal.

Citește și: Simona Halep, audiată la TAS. Sportiva a contestat suspendarea de patru ani pentru dopaj

Iată care este programul complet al meciurilor din grupa E pentru EURO 2024:

17 iunie, ora 16:00: România – Play-off B (Allianz Arena, Munchen)

22 iunie, ora 22:00: Belgia – România (Rhein Energie, Koln)

26 iunie, ora 19:00: Slovacia – România (Waldstadion, Frankfurt)

În concluzie, fanii fotbalului românesc au acum oportunitatea de a achiziționa bilete pentru meciurile de pregătire ale echipei naționale și de a se bucura de experiența fotbalistică înaintea competiției europene de amploare din acest an. Cu suportul lor și cu pregătirile corespunzătoare, "tricolorii" speră să realizeze performanțe remarcabile la EURO 2024 și să aducă bucurie și mândrie în inimile tuturor suporterilor români.