Au fugit de canicula! Peste 150.000 de turisti au fost pe litoral in acest weekend VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 23 feb 2017, 17:39

Peste 150.000 de turisti au fugit de canicula pe litoralul Marii Negre. Si nu au regretat.

Aici briza racoroasa si valurile inspumate au sters parca temperaturile ridicate. Cea mai aglomerata statiune a fost de departe Mamaia.

 

Daca domnii au mers la mare pentru distractia de noapte, fetele au preferat  plaja.

 

Daca unii au ales marea pentru a se racori, altii au ramas in orase si au mers la piscine sau stranduri. Nu de alta, dar temperaturile caniculare au fost mai usor de suportat asa.

 

Si la Cluj Napoca, piscinele  au  fost luate cu asalt.

 

Pretul intrarii la piscina variaza intre 10 lei si 100 de lei. Bani pe care unii au ales sa-i economiseasca si au preferat  sa mearga  pe malul raului.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

 

Dar sa ne intoarcem la petrecaretii de la malul marii care, la intoarcerea acasa pe Autostrada Soarelui au dat nas in nas cu politistii de la rutiera. Agentii au organizat un filtru  la punctul de taxare Fetesti si i-au pus pe soferi sa sufle in etilotest.

 

Nu toti soferii testati au scapat fara amenda, politisti au dat si peste un tanar care s-a urcat la volan sub influenta bauturilor alcoolice.

 

Acesta a fost depistat cu o alcoolemie de 0,12 mililitri alcool pur in aerul expirat. Si pe DN1 politistii au dat zeci de amenzi soferilor care au depasit limita de 70 kilometri la ora. Asa ca mare atentie cum circulati.

 

Astfel de actiuni vor avea loc pe parcursul intregii veri pentru a preveni eventualele accidente sau probleme in trafic.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.