Au gasit avionul disparut? 300 de obiecte au fost localizate in sudul Oceanului Indian

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 02:14

Aproximativ 300 de obiecte au fost localizate de catre un satelit thailandez intr-o zona de cautare a zborului MH370, in sudul Oceanului Indian, in largul coastelor australiene, la nivelul orasului Perth, a anuntat Agentia publica thailandeza insarcinata cu satelitii.

Cautarile unor fragmente ale avionului au fost suspendate joi, pentru a doua oara saptamana aceasta, din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile, a anuntat Australia, care conduce operatiunile.

"Un satelit thailandez a descoperit aproximativ 300 de obiecte, care au de la doi la 15 metri, plutind in sudul Oceanului Indian", la aproximativ 2.700 de kilometri in largul coastelor orasului australian Perth, a declarat pentru AFP directorul Agentiei publice GISTDA.

"Dar nu putem confirma, nu indraznim sa confirmam, ca sunt fragmente ale avionului care efectua cursa MH370", a adaugat oficialul thailandez.



Imaginile inregistrate de catre satelit dateaza de marti, dar au putut sa fie analizate abia miercuri, a precizat Agentia, adaugand ca informatia a fost transmisa Malaysiei.

Aceste obiecte sunt dispersate intr-o zona de cateva sute de kilometri patrati, la aproximativ 2.700 de kilometri sud-vest de Perth, si la aproximativ 200 de kilometri distanta de zona reperata de catre un satelit francez apartinand Airbus Defence and Space, potrivit agentiei thailandeze.


Sursa: Mediafax.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 


Episodul de azi al serialului „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D, joi, începând cu ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.