Au gasit o vaca moarta extrem de umflata pe un camp si li s-a parut ciudat, asa ca au vrut sa afle ce are in interior. E incredibil ce s-a intamplat cand au inceput sa o taie pe burta

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 01 iul 2020, 10:14

Va avertizam de la bun inceput asupra faptului ca filmuletul de mai jos contine o serie de imagini care pot fi considerate dure de unii privitori.

Totul a inceput dupa ce mai multi barbati care se plimbau cu tractorul pe un camp au gasit, la un moment dat, o vaca moarta. Nimic nu pare a fi ciudat pana aici, doar ca animalul era extrem de umflat.

Curiosi, oamenii au vrut sa afle ce are in interior, asa ca unul dintre ei a luat un cutit si a inceput sa o sectioneze in zona abdomenului.



La cateva secunde un lucru socant s-a intamplat: vaca pur si simplu a explodat, iar continutul din intestinele ei a inceput sa se reverse cu un jet destul de puternic, asemenea unei fantani arteziene.

Abia dupa aceasta intamplare oamenii si-au dat seama ca animalul era umflat din cauza acumularii de gaze din sistemul digestiv. Iata imaginile:

 

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Larisa Uță, despre cum a început povestea de iubire între ea și Alin Oprea. “De la prima întâlnire i-am mâncat toți banii.”