Au grija de animalele de companie, mai ceva ca de niste copii! Adelina Pestritu si Bianca Ionita isi duc frecvent patrupedele la salon

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:54

Cele doua vedete isi doresc o familie in adevaratul sens al cuvantului, insa pana vor veni copiii pe lume, se multumesc sa aiba grija de animalele de companie.

Adelina i-a tot dat de inteles lui Speak ca isi doreste ca familia lor sa se mareasca, cum copilul nu apare pocnind din degete, cei doi isi fac atributiile de parinti ai cateilor. Ii rasfata, ii alinta, ii imbraca si ii duc la saloane de infrumusetare caninca.

Acelasi lucru il putem spune si despre Bianca Ionita! Prezentatoarea Stirilor de Weekend de la Kanal D este insarcinata in luna a patra.

Stirista este tare emotionata ca va deveni mamica! E sigura ca bebelusul se va intelege de minune cu animalele de companie.

Cele doua vedete Kanal D si-au dus patrupedele la un salon de infrumusetare canina in pragul sarbatorilor pentru ca acestea sa arate senzational. Urmareste materialul video de mai jos si vezi ce transformare au suferit animalele de companie ale Adelinei Pestritu si Biancai Ionita la salonul de infrumusetare canina!

##VIDEO130264##

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.