Au ieftinit casa asta cu ZECI DE MII de dolari, dar n-au reusit s-o vanda. Cand vad cum arata in interior, cumparatorii fac cale intoarsa. FOTO

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 28 feb 2017, 01:00

Mutarea intr-o casa noua poate fi un adevarat chin, asa ca multi refuza sa se mute intr-o astfel de casa.

Din exterior, locuinta pare caminul perfect. Are 6 dormitoare si e potrivita pentru o familie tanara, care va creste. Desi prorpietarii actuali au scos-o la vanzare in urma cu 13 luni si au renuntat la 75.000 de dolari din pretul initial, locuinta britanica nu e pe placul nimanului.

Motivul? De indata ce intri pe usa casei, te simti ca intr-un muzeu de antichitati de prost gust, acumulate si inghesuite de primii proprietari timp de 30 de ani.



De indata ce a postat pe Internet pozele din casa, agentul imobiliar a fost luat peste picior de oameni din intreaga lume.

Se pare ca niciun client nu e dispus sa se ocupe de golirea casei, inainte de a se muta si prefera sa caute o alta locuinta, goala, pe care sa o decoreze dupa propriile gusturi.

Iata cum arata casa "groazei" din interior:

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”