Au ieșit 4 din izolare? Adelina Pestrițu: "E foarte posibil să fiu însărcinată!"

Autor: B.H.

A spus mereu că își dorește și un al doilea copil, iar acum, Adelina Pestrițu a anunțat că este posibil să fie însărcinată. Cum a dat vestea?

Perioada petrecută în izolare, împreună cu soțul și fetița ei, a fost una specială pentru Adelina Pestrițu și, după cum chiar ea a afirmat, există șanse mari ca după lunile petrecute în casă, familia lor să se mărească cu încă un membru.

Citeste si: De ce nu își face Bianca de la "Puterea Dragostei" prieteni? A spus-o chiar ea

Au ieșit 4 din izolare? Adelina Pestrițu: "E foarte posibil să fiu însărcinată!"

Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbizul românesc. Au împreună o fetiță pe nume Zeny, au făcut o nuntă ca în povești, iar acum sunt pregătiți pentru a deveni din nou părinți. Deși încă nu are certitudinea că este însărcinată, Adelina Pestrițu a dezvăluit în cadrul unei emisiuni de televiziune că ea și soțul ei s-au ocupat de acest aspect în perioada în care au fost nevoiți să stea în casă, astfel că sunt șanse mari ca,

în momentul de față, vedeta să aștepte din nou un copil.

Vestea a luat pe toată lumea prin surprindere, iar fanii Adelinei Pestrițu așteaptă cu nerăbdare ca aceasta să facă testul de sarcină și să anunțe în mod oficial că Zeny va avea un frățior sau o surioară.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Scene socante acasa la Brigitte! Casa i-a fost sparta si masina furata! Cine este implicat! Prima reactie a vedetei!

"Ne-am dori să fim patru. Nu am făcut încă acel pas și anume testul, să ne confirme. E foarte posibil să fiu însărcinată. Avem dorința asta de a ne mări familia și am muncit foarte mult la ea și așteptăm rezultatul.

Soacra mea când m-a văzut, zilele trecute, mi-a zis: "Parcă îți strălucesc ochii în alt mod. Ai vreo veste să îmi dai? Trebuie să mă pregătesc?"

Ea ne ajută și cu Zeny și mi-a zis întotdeauna: "Nu o lăsați singură, haideți să îi mai faceți un frățior, o surioară. Voi aveți multe de făcut, dar Zeny trebuie să aibă un partener de joacă și nu puteți să stați voi în fiecare zi să vă jucați, mai târziu are nevoie de cineva care să o sfătuiască, care să îi fie aproape și dacă nu cineva din familie,

atunci cine?", a spus Adelina Pestrițu pentru Digi24. 

Citeste si: Incredibil! Ce făcea Jador când Simina și Zănoagă erau la botezul lui Dominic?! Este de neconceput!