Au incercat sa-l opreasca, insa isi dorea moartea cu tot dinadinsul! Un taximetrist beat a sfarsit sub rotile unui tir VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 04:06

Imaginile pe care le vedeti acum sunt ultimele surprinse cu taximetristul inca in viata.

Intreaga scena s-a petrecut in fata unui bar, iar politistii cu care individul se cearta sunt de la locala. L-au prins ca parcase in loc nepermis, astfel ca s-au dus sa-i ceara socoteala.

Infierbantat de alcool, taximetristul s-a luat la harta cu cei de la locala. Abia dupa ce au ajuns si ceilalti politisti, omul a dat semne ca s-ar potoli. Culmea este ca, in urma cu ceva vreme, in aceeasi seara, politistii locali l-au mai prins inca o data, tot parcat ilegal, si tot in fata unui bar.


Politistii sustin ca au facut tot ce le-a stat in putinta ca sa-l opreasca sa nu conduca. Mai mult, au sunat chiar si la compania de taxi. Asa au aflat ca barbatul era in timpul liber.

Ce-o fi fost in mintea lui? De ce un barbat, angajat model si cu familie acasa, dupa cum sustine patronul, a insistat sa conduca baut? Dupa ce a iesit din bar, omul a plecat mai mult pe sapte carari pe A4 catre Constanta.
Acolo a sfarsit sub rotile unui tir. Inca socat de cele intamplate, soferul le-a spus politistilor ca parca taximetristul si-ar fi dorit sa moara.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.