Au incins o petrecere campeneasca, dar totul s-a transformat intr-un scandal imens! Ce s-a intamplat intre Dana si Pintea, sub ochii lui Leo de la Strehaia

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 07 mar 2017, 10:10

Daca saptamana trecuta Leo a incins o petrecere la Strehaia, acum, acesta a iesit pe lac alaturi de Dana si Pintea, dar si alti membri ai familiei, unde au incins o petrecere campeneasca.

Imbracati ca de sarbatoare, acestia au mancat carne de pui: ”Pintea, dar tu de ce nu mananci din pasarea asta? Noua ne-ai dat sa mancam, dar tu nu iei deloc.”, a intrebat Leo, in timp ce Pintea s-a ridicat in picioare si a facut anuntul: ”V-a placut? A fost bun? V-a placut pentru ca e cocos. N-ati vazut ca are carnea tare? Îmi pare rau pentru ce-am facut, dar m-am saturat sa ma trezesc dimineata obosit.



Pintea acum il lauda pe cocos, ca l-a taiat el si cu prietenul lui. Taci ma si mananca. Te-au gasit confesiunile.”, a spus Dana in timp ce a aruncat furculita, dupa ce Pintea i-a spus ca e Coco.
”Lasa-ma ca nu mai pot. Mi-e rau. Nu-mi vine sa cred. Cum sa fie cocosul meu?”, a spus Dana in timp dezvaluia ca acea pasare era crescuta de la doua saptamani: ”Mi-a stricat ziua.
Mi-ai omorat cocosul, tu, tocmai tu? Era sufletul si viata mea. Cat m-am chinuit eu cu el.”, a spus Dana in timp ce s-a enervat teribil si i-a cerut cheile vrand sa plece.


Daca Dana plangea dupa cocosul mult iubit, Leo a adunat resturile ramase, care fusese ra pregatite pe gratar, le-a impachetat intr-un servetel si l-a inmormantat: ”E bine sa-i pun Cruce, Renata? Da tabloul ala.”,
a spus Leo.
Ca sa o ajute sa uite de Coco, Leo de la Strehaia a scos niste bani din buzunar si i-a dat Danei, insa acest lucru nu a calmat-o, in ciuda faptului ca a luat banii: ”Niciun cocos nu e ca al meu. Cat l-am crescut eu...Intra peste mine peste tot. Avea 15 kilograme. Cum ma sa ma puna sa mananc din el?”, s-a plans Dana.

Ca sa afle ce s-a intamplat cu Pintea de a apelat la acest gest halucinant, Leo l-a chemat pe Pintea si l-a chestionat.

”Orice inceput are si un sfarsit. Trebuie sa intelegeti. Am fost si la cabinet cu tine si stiai ca nu mai are mult de trait. Am vrut sa fie mai frumos. Am premeditat tot. Era predestinat sa creasca, ca sa hraneasca oamenii. Trebuie sa intelegeti.”, a spus Pintea, in timp ce Dana sustinea ca medicul a spus doar ca este supraponderal.  ”Mie nu-mi vine sa cred. Eu tot astept sa spuna ca e o gluma.”,
a spus Dana, in timp ce Pintea n-a mai rezistat: ”Voi chiar sunteti penibili. Plangeti un cocos. A fost crescut ca sa fie taiat.”, a spus Pintea, in timp ce Dana a continuat sa povesteasca cat de mult l-a ingrijit.

”Tu nu stii cat de mult te-am ajutat eu, ca am fost alaturi de tine cand ai avut nevoie. Cum sa ucizi un cocos doar pentru ca stiai cat de mult il iubesc.”,
a mai precizat Dana, in direct, la WOWbiz.
Mai mult de atat, tensiunea a atins apogeul atunci cand Pintea a dezvaluit ca a avut o relatie cu Mihaela, cea care sustine ca are un copil cu Leo, insa n-a oferit prea multe detalii: ”Stati un pic sa va explic. Eu pe Mihaela o stiu de doi ani. Am facut multe nebunii impreuna. Ea a gresit foarte mult si m-a dezamagit enorm. Nu vreau sa intru in detaliu, nu fac afirmatii nefondate, eu daca am dovezi, atunci si vorbesc. Nu vreau sa spun asta. S-au intamplat prea multe astazi.”, a mai spus Pintea.

Vezi inregistrarea pe wowbiz.ro.