Au ingropat securea razboiului! Magda Catone si mama actorului, unite de durere VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:38

In ultima perioada a vietii sale Serban Ionescu a fost ingrijit in permanenta de mama lui.

Femeia in varsta de 80 de ani s-a mutat din Brasov in Bucuresti pentru a fi alaturi de fiul ei. Se pare ca aceasta nu avea deloc incredere in nora sa si considera ca Magda Catone nu ii acorda suficienta atentie lui Serban.

Intr-o scrisoare deschisa adresata presei, la mijlocul lunii octombrie, batrana isi spunea oful.

"Nora mea sa nu mai pozeze in victima si sa nu-si mai puna prietenii sa-i ridice piedestal de martira si virtuoasa.
Cand Serban era acasa nu a avut grija de el si ii reprosa ca o trezeste noaptea, ca ii strica somnul, ca o deranjeaza. La Balotesti a stat cu el doar 5 zile si a zis ca nu mai poate. Cat a fost sanatos, Serban avea grija de copil. Ii gatea si il ducea la scoala. Ea a fost mereu ocupata cu repetitii si altele, cum face si acum. Plecarea lui Serban in Germania a fost posibila datorita bunavointei unei familii care doreste sa ramana sub anonimat, oameni pe care nu i-am cunoscut personal si carora le multumim din toata inima.
Magda nu s-a ocupat de nimic, iar Serban nu a vrut sa ea sa il insoteasca. Nici acum la Elias nu s-a ocupat de nimic si nici nu a venit la Elias, asa cum sustine", a declarat mama actorului.

Acum, dupa ce Serban Ionescu a pasit in lumea celor drepti, femeile par sa fi ingropat si ele securea razboiului. Indoliate, Magda si soacra ei s-au intalnit ieri la spitalul Floreasca, au schimbat cateva vorbe si se pare ca ambele se vor ocupa de cele necesare inhumarii trupului marelui actor.


 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.