Au lansat in aer peste 1,5 milioane de baloane colorate si ce a urmat a ingrozit pe toata lumea! Cum s-a produs TRAGEDIA

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 28 feb 2017, 08:48

Totul a pornit ca o sarbatoare, insa s-a terminat tragic.

In 1986, o organizatie non-profit din statul american Cleveland a organizat o strangere de fonduri sub forma unui eveniment caritabil in care s-a incercat doborarea recordului mondial pentru cele mai multe baloane cu heliu lansare simultan.

Sute de voluntari au muncit pentru a umfla cele 1,5 milioane de baloane si a le aduna sub o plasa. Cand au fost eliberate in aer, au umplut cerul cu nori colorati.



Din pacate, vremea s-a transformat intr-o furtuna iar baloanele  au fost aduse la sol de vant si au ajuns in toate zonele orasului.

In acelasi timp, un elicopter de salvare incerca sa recupereze victimele unui accident nautic in care un vas s-a rasturnat. Din pacate, salvatorii nu au reusit sa  deosebeasca  capetele oamenilor care aveau nevoie de ajutor de baloanele colorate care impanzeau apa.

Astfel, o zi de sarbatoare s-a transformat intr-o tragedie:

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”