Au luat MITA de la interlopi? Doua judecatoare de la Tribunalul Bucuresti, SUSPENDATE din magistratura VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 02:21

Scandal de proportii la Tribunalul Bucuresti!

Doua judecatoare din cadrul acestei instante au fost perchezitionate pana la piele intr-un dosar in care ar fi primit mita de la clanurile Duduianu si Pian. In dosar mai sunt implicati doi avocati, un jurist, dar si un arhivar al Tribunalului Bucuresti. Una dintre judecatoarele acuzate in acest dosar, Antonela Costache este cercetata si pentru modul in care a fost eliberat Dinel Staicu din puscarie.

Iar numele celeilalte judecatoare, Viorica Dinu este legat de achitarea unui chinez acuzat ca si-a transat doi conationali pe teritoriul Romaniei.
De altfel numele ambelor judecatoare apare in controversata eliberarea a lui Sile Camataru. Potrivit declaratiilor de avere ale celor doua judecatoare, acestea nu stateau deloc prost cu banii.

Viorica Dinu a declarat ca are o garsoniera si doua apartamente, dar si bijuterii din aur in valoare de 10.000 de euro. Antonela Costache detine un teren, o casa, o garsoniera si un apartament in Bucuresti. De altfel ea mai declarat si o masina de lux, conturi de peste 100.000
de lei si 62.000 de euro. Cele doua judecatoare au fost suspendate din functie inca de ieri de catre Consiliul Superior al Magistraturii.