Au luat o femeie care statea de ani de zile pe strazi si au decis sa ii faca o surpriza. E incredibil cum arata acum, dupa ce au dus-o la un coafor profesionist

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 26 aug 2017, 14:54

Clipul de mai jos a ajuns viral pe YouTube si a strans peste 2 milioane de vizualizari intr-o singura luna de la postare.

Imaginile prezinta o surpriza placuta de care au avut parte niste oameni ai strazii din Glendale, un orasel din Statele Unite ale Americii. Proprietarii unui adapost care le ofera zilnic mancare, impreuna cu reprezentantii unei asociatii au decis sa le demonstreze ca nu sunt atat de singuri precum cred.

De aceea, intr-o zi care parea a fi ca oricare alta, le-au oferit tuturor celor care veneau la centru un cadou la care acestia nici nu visau: o zi de spa in cadrul unitatii, cu acces gratuit la coafor, frizerie, machiaj si masaj.



In plus, oamenii strazii au primit haine noi si multe alte lucruri utile.

"Vrem sa le demonstram ca nu sunt singuri si ca pot avea un sprijin in noi. Vrem sa ii convingem ca nu sunt niste epave, asa cum cred multi dintre ei, si ca pot demonstra multe celor din jurul lor. Oamenii acestia merita sa fie ajutati", a declarat un reprezentant al centrului social.


Iata imaginile:
 

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.