Au luat-o RAZNA? ULTIMA MODA in randul femeilor: ISI TAIE DEGETELE de la picioare pentru a putea purta pantofi cu toc inalt VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:20

Se stie ca femeile sunt dispuse sa faca sacrificii importante pentru a arata bine, insa ultimul trend intrece parca orice limita.

Din ce in ce mai multe femei isi scurteaza degetele de la picioare sau chiar le inlatura complet pentru a putea purta in continuare incaltaminte cu toc extrem de inalt.

Potrivit unui studiu, 87% dintre femei au avut probleme la picioare din cauza ca au purtat pantofi incomfortabili. In timp ce unele aleg sa renunte la incaltamintea care le creeaza o gramada de probleme, altele isi iubesc tocurile atat de mult incat sunt dispuse sa apeleze la interventii chirurgicale.


Astfel, unele femei fie isi implanteaza silicon in talpa, fie isi scurteaza unul sau mai multe degete fie le inlatura complet.

"Daca nu treci prin asa ceva nu ai cum sa iti dai seama despre ce este vorba. Imi plac atat de mult pantofii cu toc, iar unii comozi nu pot gasi, asa ca am decis sa imi scurtez un deget de la piciorul stang, unde am probleme", a declarat Susan, una dintre cele care au ales sa ia aceasta decizie radicala.


Medicii spun ca numarul celor care apeleaza la astfel de proceduri este intr-o crestere accentuata.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.