Au mai rămas 2 zile de vot! Prelungești suspansul sau ai nevoie de acțiune? Intră pe Kanal D și alege categoria de film preferată!

Author: Amalia Georgescu
Actualizat: 23 sep 2021, 10:22

Mai ai doar două zile la dispoziție pentru a alege categoria de film preferată, astfel că trebuie să profiți de ocazie și să îți exprimi votul pe Kanal D România. Suspas sau acțiune?

A venit momentul să asculți din nou URSUL din tine și să decizi dacă seara de luni va fi cu suspans sau ceva mai multă acțiune. Au mai rămas 2 zile de vot, așa că trebuie să intri pe contul de instagram Kanal D România și să alegi ce ți se potrivește.

Ultimele 2 zile de vot. Cum alegi categoria preferată de film?

URSUS și Kanal D România au decis să asculte din nou dorința publicului, astfel că cei de acasă pot decide cu ce film încep săptămâna. Pentru că zilele de luni par, de cele mai multe ori, interminabile, un film bun poate fi cea mai bună modalitate prin care să uiți de grijile de peste zi. Te poți relaxa urmărind un film de acțiune sau poți viziona un film plin de suspans și care să te facă să îți pui foarte multe întrebări. Evident, alegerea îți aparține în totalitate.

Ce trebuie să faci pentru a-ți exprima votul? Ei bine, pașii sunt foarte simpli. Pentru început va fi nevoie să asculți URSUL din tine și să faci o alegere, apoi, intră pe contul de instagram Kanal D România, în secțiunea InstaStory. Acolo vei găsi cele două opțiuni ale acestei săptămâni: suspans și acțiune. Alege categoria preferată de film, îndeamnă-ți prietenii să voteze și ei și gata.

Votul continuă și vineri pe contul de instagram Kanal D România. Sâmbătă vom anunța categoria câștigătoare, iar duminică vei afla ce film vei putea urmări la Kanal D luni seară. 

Categoria de film care va fi primi cele mai multe voturi va fi desemnată câștigătoare, ceea ce înseamnă că la TV va rula fie o producție cinematografică încărcată de acțiune, fie un film plin de suspans. Filmul de luni seara va fi difuzat imediat după serialul Nehir. Astfel, dacă vrei să scapi de grijile de peste zi, asigură-te că votezi în fiecare zi pentru ca filmul din categoria preferată să fie difuzat la TV, pune berea la rece și pregătește-te pentru o seară de film relaxantă.

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.