Au mai ramas doua zile pana la meciul Romania - Ungaria! Autoritatile se pregatesc pentru razboiul dintre suporteri

Autor: B.M. Editor: Bogdan Mihai
Actualizat: 27 mar 2017, 19:40

Au mai ramas doar doua zile pana la meciul de fotbal dintre Romania si Ungaria. Suporterii maghiari au pornit deja razboiul.

Mesajele lor curg neincetat pe internet. Pentru a evita orice fel de ciocnire intre fani, fortele de ordine se pregatesc ca pentru un razboi. N-au uitat ce s-a intamplat anul trecut.

Prapad au facut cu un an in urma suporterii echipei nationale din Ungaria cand au ajuns in Capitala. Mai multe terase din centrul istoric al Bucurestiului, dar si trenurile care i-au adus la meci au fost distruse.



Pe site-urile de socializare au aparut mesaje de amenintare. In afisul care are pe fundal steagul Ungariei, mesajul "Bucurestiul sat unguresc" pare a fi adresat direct suporterilor nostri. Admistratorii teraselor calcate de suporterii maghiari in confruntarile violente de anul trecut sunt in alerta: "ne-au pus camere de luat vederi si o sa dublam paza, pentru ca sunt scandalagii. Au daramat tot, au dat foc si au stricat".

Toata zona centrului vechi va fi monitorizata de camere de supreveghere.
Peste tot se vor plimba echipaje ale Politiei si ale Jandarmeriei care pregatesc o mobilizare impresionanta de forte.

"Vor fi 3000 de jandarmi implicati in supravgherea traseului de deplasarea a suporterrilor straini", afirma oficialii. "Politia Locala a municipiului Bucuresti va organiza de vineri seara o serie de actiuni, privind asigurarea oridinii publice in capitala. In zona National Arena vor fi 12 unitati calare".

La meciul din preliminariile Euro 2016, grupa F, care se va juca sambata, de la ora 19.00
pe Arena Nationala sunt asteptati peste 3.000 de suporteri din Ungaria.
##VIDEO124136##

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 


În a doua parte a ediției de miercuri din „Casa iubirii”, Bogdan a chemat-o pe Denisa în camera roșie. Acolo, el i-a explicat că nu pot avea ceva mai mult, decât o relație de prietenie, iar fata a răbufnit.