Au mai vazut astfel de bebelusi la nastere, insa asistentele au ramas cu gura cascata cand au vazut cum s-au nascut acesti baieti:"Aduceti foarfeca, vreau sa-i vad ochii!"

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 16 sep 2020, 03:25

Parintii celor doi micuti nu sea steptau ca la nastere sa aiba atata par in cap.

Stiau ca si ei, ca parinti, au parul des, insa copiilor s-au nascut cu excesiv de mult par, lucru destuld e neobisnuit pentru nou-nascuti.

Micutul Stanley a avut parul taiat de trei ori in cinci luni de cand s-a nascut. Iar George, la nastere avea parul cret si mare incat ii intra in ochi atunci cand s-a nascut. Astentele au fost nevoite sa i-l reteze imediat.



Mama celor doi baieti marturiseste ca si ea a avut parul foarte des de cand se stie si mereu si-a facut programari dese la stilist.
Cuplul a stiut de la bun inceput ca, daca o sa aiba copii, vor avea mult par.

Acum patru ani, s-a nascut George, iar micutul avea atat de mult par incat asistentele au fost nevoite sa i-l taie pe loc, in salon. Cel de-al doilea copil, Stanley, a avut parul tuns de trei ori in cinci luni. In opt saptamani, ii cresteau cativa centimetri buni. Bebelusilor le cad parul, insa celor doi deloc de cand s-au nascut si le-a crescut si le-a tot crescut...
Medicul lor pediatru a fost si el uimit de cat de mult par au cei doi.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri:

Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.