Au mers in camping in padure, dar au avut parte de o experienta traumatizanta. Doua studente sustin ca au dovada ca o FANTOMA le-a TERORIZAT

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 feb 2017, 02:49

Lola Swan si Kate Channon doua studente din Bristol, Marea Britanie au mers in camping intr-o padure deasa de la marginea orasului.

Au vrut sa petreaca o noapte linistita in salbaticie asa ca s-au gandit sa mearga cu cortul intr-o padure deasa de la marginea orasului Bristol. Lola Swan si Kate Channon, in varsta de 28, respectiv, 24 de ani, sustin ca au avut parte de o experienta traumatizanta pe timpul noptii, in timp ce se aflau cu cortul in padure.

Studentele au declarat ca au auzit tot felul de sunete ciudate, in jurul cortului se auzeau pasi, iar in departare un parea ca plange un copil.

Fetele sustin ca le-a disparut si una din uneltele folosite la instalarea cortului. Una dintre ele a facut o poza cu telefonul in timpul noptii.

Abia a doua zi s-au uitat atent la fotografie! Au inlemnit, dar au gasit totodata si explicatia sunetelor ciudate precum si a sentimentului ca cineva le urmareste in mod constant. Lola Swan si Kate Channon sustin ca au dovada ca in padure exista o fantoma care terorizeaza turistii.
S-au jurat ca nu vor mai merge niciodata cu cortul in padure!

" In timpul noptii am auzit tot felul de sunete ciudate ca si cum cineva ar fi dat tarcoale cortului. Parea ca se aud pasi", a declarat pentru Huffington Post una dintre studente. In imagine se poate observa o silueta care ar putea fi interpretata ca o prezenta fantomatica.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.