Au mers sa ia masa la restaurant, dar s-au INGROZIT cand au vazut nota de plata. MOTIVUL INCREDIBIL pentru care au fost OBLIGATI sa plateasca mai multi bani!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 feb 2017, 05:46

Un grup de prieteni din Marea Britanie au mers la un pub pentru a sarbatori anul nou. Nu stiau, insa, ce urma sa li se intample.

Mai multe familii din Bristol, Marea Britanie, au mers la un pub din oras pentru a lua masa. Cand au cerut nota de plata, au avut surpriza sa constate ca trebuie sa achite in plus 400 de lire sterline pentru ca au stat prea mult la masa. Nu stiau ca restaurantul are o noua regula: clientii care stau mai mult de 3 ore trebuie sa plateasca in plus parcarea daca si-au lasat masina in locurile rezervate restaurantului.



" Am palit la fata cand am vazut nota de plata. Nu voi plati asa ceva", a spus furioasa Tina, una dintre membrii grupului." Nu voi mai veni aici niciodata!", a spus altul.

Mesenii care au fost amendati pentru ca au stat mai mult au explicat ca nu a fost vina lor ca s-a intamplat asta. Au ajuns la restaurant la ora 12.15

p.m, insa mancarea nu a fost adusa decat dupa ora 1.00 p.m." A fost foarte frumos ca am luat masa in oras, insa incidentul cu parcarea ne-a ruinat toata seara", a adaugat Tina pentru cotidianul The Mirror.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Sursa foto: mirror.co.uk

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?