Au montat o camera ascunsa in dormitorul fiului lor, bolnav si cu DIZABILITATI. Au ramas SOCATI cand au vazut ce-i face asistentul!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 feb 2017, 05:12

Zak Rowlands, un adolescent in varsta de 19 ani, sufera de retard sever, nu poate vorbi are dificultati in a invata si a memora.

Parintii sunt nevoiti sa-l interneze deseori pe baiat la un centru care ii ofera asistenta medicala specializata. Ingrijorati ca fiul lor este foarte speriat si tresare mereu la auzul a diferite sunete, parintii au montat o camera ascunsa in dormitorul adolescentului.

Ceea ce au descoperit, i-a socat! Fiul lor era batut, jignit si maltratat de catre ingrijotorul care trebuia sa-i ofere asistenta si sprijin in orice moment. Stanley Nkenka, in varsta de 35 de ani, asistentul desemnat sa aiba grija de baiat isi schimba brusc comportamentul fata de pacient in momentul in care ramanea singur in preajma lui Zak

Rowlands. Ingrijitorul a fost surprins lovindu-l pe baiat, bruscandu-l si amenintandu-l. Barbatul a fost arestat pentru rele tratamente aplicate minorului si condamnat la 6 luni inchisoare.





Sursa foto: dailymail.co.uk

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii